Top Social

Brändinä aikuinen nainen

Brändinä aikuinen nainen on (joskus) haavoittuvainen ympäristölle: tämä nuorentaa, tämä siloittaa, ainakin tämä pitäisi muistaa... Näillä viittaan pariinkin ohjelmaan, joita telkkarissa pyörii.

"Tämä kampaus on niin ihanan fressi aikuiselle naiselle."
"Tämä hameen pituus on aikuisen naisen"
"Tämä tyyli on aikuisen naisen"
"Näin kuuluu aikuisen naisen ehostaa itseään....."

Hyvä tietty, että kerrotaan mahdollisuuksista sekä jeesataan, jos etsii uutta tyyliään ja itseään. Mutta... itse olen kokenut joskus esim. kampaajalla että samaan muottiin vaan! Ensin kysytään ikä, sitten voi oikeastaan liukuhihnalta leikata sen kamppauksen. Ja missään nimessä ei pitkää hiusta! Ei ei, ei sovi yli..oliko se 30v vai 40... mutta siis absolute ei itselleni? Kuitenkin kasvatan juurikin sellaista.

Kuka niitä sääntöjä keksii???

Myönnän, kyllähän stailattuna näyttävät tyylikkäiltä, mutta entä tuntuuko samalta? Ystäväni stailattiin periaatteessa iän pohjalta, ei persoonan.. ja hän parkui ettei kelpaa itsenään vaan pitää näyttää oltakin muulta, miltä tuntee. Siinä se iso klikki. Mikä persoona siellä taustalla on. Ei se voi olla ainoa kriteeri kaikelle: ikä. Välillä tuntuu, että minunkin pitäisi leikkauttaa lyhyt kampaus ja pukeutua jo ah, niin aikuisesti. Mitä ikinä se tarkottaakin.

Brändi. Tästä aikuiselle naiselle housut ja hame! Älä vaan mene millekkään muulle osastolle katsomaan vaatteita.

Ehken vähän kärjistettyä ja ei kaikki ihan näin jyrkkiä ole, mutta itselläni jotenkin vaan kiehauttaa koko asia. Hmm..ok, ei ihan normivetimet jokapäiväiseen elämääni. Hapsumekkokin lähinnä liiviksi topin päälle hommattu kera farkkujen... mutta pointti? Be Free...be you. Teri Niitti luultavasti saisi hepulin? Vai saisiko..en tiedä, kun en tunne. Mutta olisi kiva tavata! 
Peace!

Miksi siis aikoinen nainen (jaiks, jotenkin ihan älyttömän leimaava sanonta!) ei saisi näyttää siltä, miltä tuntee? Itse tunnen olevani varmaan aina jonkin sortin sekoitus maalaistyttöä ja kasarirokkimimmiä. Joku ei ehken tykkää ajatuksesta, mutta aina voi kääntää pään toiseen suuntaan. 

Katsotaan sitten, kun heilutaan jossain 65v ja ylöspäin... luultavasti minihame silloinkin kuuluu valikoimaan. Jalkatreenejä lisää muutama ;D


Be you, no matter what! Rock on!
xoxBe First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature