Top Social

kaivattu kankkunen

Miehelläni, pieni hangover... ihanaa!

Miksi? Helppoa. Meidän elämä on ollut aika pitkälti pari vuotta kiireitä, suorittamista ja huolta. Omaishoitajina toimitaan, omat työt, treenit, koti, kaikki karva- ahterit huollettavana kotona...
Syömiset on ollut enempi ja...enempi kontrolloitua, aikataulutettua... kaikki kontrollissa.
Tekemistäkin on, sekä ulkona että sisällä. Pihalla puiden tekoa ja mitä enemmän kevät etenee, niin pihahommia, istuttamista, haravoimista....kylvön aikaa.

Perjantaina päätimme pitää mäyssypäivän. Ei treenejä, telkkaa ja mäyssyä. Sitähän sitten tuli otettua mämmiä, suklaata, ranskanleipää ja mansikkahilloa... ja pakki sekaisin :D.Lauantaina oli jonkin verran velvollisuuksia, ja aika illasta pääsimme vasta rentoutumaan. Lenkki ja treeni, kaupat meille ja potilaalle, imurointia ja normisti ilta olisi edennyt saunaan, hetki telkkaa/pelaamista ja unille. Sunnuntaina mies puita tekemään ja itse kotia kohnaamaan..

Mutta eilen...ihanaa.... ukko- kulta joi oluen, toisen..vähän viskiä, juteltiin, saunaan, juteltiin, salmiakkileijonaa..itse siis coca cola zeron voimalla. Mutta kun toinen rentoutuu, vaikuttaa se toiseenkin. Varsinkin, kun ei ole mitään riehumista tahi rähjäämistä ikinä tiedossa. Itseasiassa en muuten muista, koska olisimme relanneet...kunnolla...millään tavalla!
Ilta eteni, ja yht´äkkiä se oli jo 2.30.

Itse siirryin jo unille, ja mies jäi katselemaan musiikkivideoita. Sinänsä itselleni hämmentävää, kun itse kasvoin MTV:n kanssa, silloin kun sieltä tuli musiikkiakin. Tänne maalle tuli kolmas telvisiokanava vuonna 1990 ja neljäs pari vuotta sen jälkeen.. eli kaikki musavideot melkeimpä kokematta. Varsinkin nuo ah, ihanat kasarivideot. Milli Vanillin, girl you know it´s true, kohdalla hän pisti volumet kaakkoon, tuli hihittäen luokseni....ne vaatteet ja koreografia.... se oli komiaa!

Eli heivattiin KAIKKI rutiinit tietäen, että tänäänkään  ei pidetä niitä yllä. Kankkunen miehellä pitää huolen siitä. Ihana kankkunen. Rutiinien rikkoja, rentouttaja. Joskus on vaan niin hyvä nollata tilanteita.. ihan itsensä vuoksi.

Itselläni on sympatiakankkunen ja nautin tästä totalisen syntisestä olosta. Astetta rasvaisempaa ruokaa, sohva, pyjama päällä pitkään,  kellon unohtaen...huomenna pääsee taas takas stressiin ja rutiineihin. Se on huomisen murhe, tänään ei jaksa ajatella. Ihanaa!


xox

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature