Top Social

Kauneutta luonnosta ja luonnon kauneutta

Halpoja ja erittäin tehokkaita hoitotuotteita suoraan ruokakaapista! Itse ostin joskus montaa hoitotuotetta: kuorintaa, naamioita, pesujuttuja yms. Purkkihulluna tietty voiteet päälle ja lasku oli valmis...iso.

Nykyään pihistän hoitotuotteissa, sijoitan voiteisiin. Oikeastaan siksi, että suurin osa hoitotuotteista sisältää luonnontuotteita..miksi siis en käyttäisi niitä suoraan?

Aika perusrutiiniksi on tullut tietty jokapäiväinen pesu. En käytä mitään ihmeempää erillistä ainetta, vaan suihkussa suoraan saippuaa kehiin.
Hiukset pesen melkeinpä päivittäin ja ehken ei aina kannata, varsinkin jos käsitellyt hiukset.

Itselläni ei ole mitään väriä kuontalossaa enää, hiusväriallergia pitää siitä huolen. Eipä ole kulmissakaan väriä..ja kynnetkin ovat omat. Huh, olen siis nykyään melkeinpä luomu!
Aina ei näin ollut... mutta ihan jees odotella harmaita raitoja. Niitä on jo jonkin verran, odotan että oikein kunnolla tulee! Harmaat hiukset ovat vaan mahtavat! Teippipidennyksiä on ollut, mutta nykytilanteessa kovin epäkäytännölliset.

Eli shamppoopesu ja hoitoaine.

Rasvaukseen käytän Clarinsin tuotteita ja ovat aivan tosi hyviä!

Ja vettä juoden ;)

Sitten ruokakaapille! 
Hunajaa!!! Maailman paras kasvonaamio. Joko saunaan tai ihan vain sohvalla hengaillen... 15min ja tadaa! Antibakteerinen kaunistava naamoi on toiminut. Seuraava lusikallinen vihrän teen joukkoon. 

Kuorinta. Itselläni "raaka"keino ja hellempi. Perunankuorintakinnas. Joko hellästi kuivakuorintaa tai! Suihkussa kunnon saippuoidulla kintaalla veri kiertämään. 
Se hellempi: rypsiöljyä ja sokeria. Pieni tilkka öljyä, sekaan sokeria ja kuorimaan. Sopii myös käsille ja jaloille. 

Kokeilin joskus kahvinpurujakin...kovin oli sotkuista touhua :D

Seuraava on hiuksille ja ei ehken perus ruokatavara: olut. Pestyihin hiuksiin isännältä kunnon loraukset päähän ja antaa hetken olla. Hoitoaineella huhtelu ja tuntuu heti paksummilta, seuraavana päivänä kivempi laittaakin kampaus. Helpompi. 

Tai öljyhoito: rypsiöljyä. Toimii ihan yhtä hyvin kuin kalliit merkkituotteet. 

Joskus sitä ihoa hoitaa ihan liikaa, täytyy antaa sen myös itse tehdä töitä. 

Mutta mielestäni perushoidossa normaalille iholle pärjää tosi hyvin näillä jutuilla. Ja säästää rahaa ryppyvoiteisiin, jotka..omasta mieletäni ainaki toimivat. Ainakin haluan uskoa siihen ;).


Tässä lähellä on peltokohtia, joissa joutsenet viihtyvät hetken keväällä ja syksyllä. Nyt sinne on  taasen ilmestynyt joukkoja, ei vielä satoja mutta paljon kumminkin. Muutamasta sain napattua kuvan autosta, niin etten häirinnyt heidän rauhaansa. Kauniita ovat! Niinkuin luontokin. 
Itselleni luonto on se voimavara, joka auttaa jaksamaan, rauhottaa ja antaa enemmän kuin ottaa. Luontoäiti on ihan hitokseen vahva mimmi! 


Kodin luontokuvat:Pääsiäsilomafiiliksissä? :D Rentoa menoa.


xox
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature