Top Social

mitä naiseus merkitsee?

Meille kaikille varmaan niin eri asioita. Yksi on äiti, toinen feministi, kolmas jotain aivan muuta...
Itselleni se merkitsee iloa olla nainen. Olla välillä se, joka juoksee ryppyvoidepurkkien perässä, hiplaa kaupassa vaatteita ja rakastaa kenkiä. Mutta myös ihanaa vastuuta perheestä, aika pitkälti muonitusvastaava, keittiön komentaja. Ihan mielelläni sitä olen! Sillä valinnalla saan terveellistä ruokaa ;)

Mikään kodin hengetär en oikeasti ole, enkä ala sellaiseksi. Mutta tietyt jutut ovat langenneet ikäänkuin  luonnollisesti meidän perheessä minulle, ja hyvä niin.

Naiseus... ihanaa saada olla vapaasti (omasta mielestään) seksikäs. Olla muodokas. Olla voimakas.

Naisellisuus.... ryhti. Naisellisuus ei mielestäni ole kiinni siitä, paljonko painaa vaan siitä, mitä tuntee. Jos on onnellinen omassa painossaan, näkyy se ulospäin. Jollei... näkyy sekin.
Itse en ollut onnellinen ja voin myöntää: katkera kaikille kuville lehdissä. "Tuokin on ottanut täytettä ja jnejnejne" So? Jokaisen oma asia. Ongelma olin minä. Omat ajatukseni.

Naisellisuus... jokainen omalla tyylillään. Siihen ei tarvita hametta tahi pitsivaatteita. Se tulee sydämmestä. Poikatyttö, joka itsekkin pitkälti olen ja silti ah, niin nainen. Joka kumminkin rakastaa autoja, ajamista, mutaa ja pleikalla pelaamista. Mutta, myös sijoittaa ryppyvoiteisiin, korkokenkiin ja vaatteisiin. Eli, ei naiseus ole sitä, että mennään kotkottaen pitkin  kyliä, ei. Siihen kuuluu paljon muutakin kuin kosmeettinen ulkokuori.
Huonot hiuspäivät, hormonit, menkat, pms, ei ole ikinä vaatteita kaapissa... Ei vaan, länsimaissa meille kuuluu vapaus valita. Vapaus voida tehdä. Vapaus olla. Vapaus mennä.

Mutta! Kunnioitan myös toisenlaisia valintoja. Rakas ystäväni muutti Lontooseen, meni naimisiin ja pisti huivin päähänsä. Hän on onnellinen. Muuta en halunnutkaan. Aivan erilaista elämää ja silti perusidea sama: elää omanlaisensa elämää. Hän on nainen, ja hänellä on turvallinen olo kotona.


Koklasin ensi kesäksi jo vähän vaatteita, pitkästä aikaa asiasta innoissani.. 

Be sexy, be you!

Nyt keittiö kutsuu, jotta ehtii vielä ennen Walking Dead- maratonia käymään salilla treenaamassa. 

xox


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature