Top Social

Kotisaliin lisäystä ja vaatekaappi

Tähän on tultu, vanhaa penkkiä saa vahvistaa lisää. Jipii! Eli aikoinaan ollaan tilattu Hobby Hallista penkki, jonka kantama on 100kg plus about 100kg käyttäjä. Yhden kerran vahvistettiin jo, kun ei raaski uutta penkkiä tilailla. Onneksi on kätevä mies!
Nyt sitten miehellä alkoi massaohjelma ja lyhyillä liikkeillä maksimipainot. Ei tuo aiempi penkki niitä painoja jaksa, vaikkakin vahvistettuna ainakin 50kg kantamaa tuli lisää. Eikä meillä ollut, häpeäkseni myönnän, turvakehikkoa tms penkissä. Itsekkin niitä kaipailin, kun kerran jäin alle. Nyt kelpaa nostella isompiakin painoja!
Ja sen kunniaksi sitten Gorillasportista uudet 15kg kiekot x 2. Iloita voi niin monesta asiasta. Mutta on ne vaan nätit!


Vahvistusta ja turvarautaa.


Kelpaa nostella taas!


Siinä se, paikallaan odottelemassa nostajaa.

Ja painot <3.


Sitten sinne kaappiin. 
Ongelma tämänkin, mutta aika suuri osa vaatteista on liian suuria. Henkinen propleema on ollut pukeutumisessa, etten näe sitä kroppaa, mikä nyt on. Tuolla tarkoitan sitä, etten välttämättä tarvitse niitä peittäviä säkkejä mennäkseni piiloon niiden alle. Voin kuvitella jopa ottaavani tyköistuvan topin ja laittavani sen päälle. Tuon hoksasin eilen, tavallaan. Yritän siis kaivaa omaa uskallustani pukeutua kirämpiin vaatteisiin ja olla tilaamatta montaa kokoa liian isoja vaatteita.

Mutta kun on aikansa itsensä tiettyyn "kategoriaan" laittanut, niin siitä pois pääseminen ei käy hetkessä. Siksi ehken tyylini täälläkin on..kokeilevaa.

Mutta nämä kuvat kertovat hyvin muutoksen, jonka koitan kovin tajuta. Sekä ison duunin, jonka joudun tekemään vaatekaapissa. Kokeilen ja pois, jos ei hyvä/en käytä. Pitää olla raaka ja tiukka linja, muutoin aika äkkiä ajattelee: jos kuitenkin joku päivä.....ja sitä päivä ei vain tule.Pieniä muutoksia kropassa, tuo mekko on viime kesältä ja oli silloin sopiva. 
Jos nyt saisi sellaisen toimivan vaatekaapin, jossa on niitä täsmävaatteita ja järjellä ajateltu juttu. One can wish?? :) Eli kyllä siellä aina pieni kaaos tulee olemaan....Pieni ilo, vanha kynähame meni päälle!

Mitähän muuta sieltä löytyy....


Sarjassa WTF I was thinking????

Nätti mekko, ei kertaakaan käytössä, takaanta vielä levennetty nauhojen avulla ompelijalla. Mahtuu rintaosastoa 90D mekkoon nyt.
 Mutta mulle?? Ei taida vaan rehellisesti olla mun tyyliä...Eli raaka linja---> pois siis kaapista. 
(Kuva otettu viime talvena)

(Laitan jossakin vaiheessa kuvia vaatteista, jotka hyväkuntoisia mutta itselleni tarpeettomia. Jos löytyy käyttöä niin infoa. Postituskuluilla saa niitä itselleen)


Kuvat todella huonoja, kun oli ja on erimielisyyksiä läppärin kanssa. 
Grauh. 


xox

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature