Top Social

Meikkipohja ikääntyneelle iholle ja Kardashian beauty

Jaiks, kuulostaapa otsikko...vanhalta! Mutta tottahan tuo on, kun ikää tulee niin jotkut pohjat vain korostavat niitä nauru..yms...ryppyjä.

Itse rakastan Lancome Cushionia, joka on kevyt, vähän peittävä ja ei kerää silmien alle niitä ryppyjä esille. Iho on hehkuva ja terveen näköinen. Tuntuu myös kosteutetulta, joten aivan mahtava tuote! Seuraava kuva Lancomen pohjalla..

Pisamatkin näkyy kivasti.


Menin sitten ostamaan uteliaisuuttani Kardashian beauty- tuotteita 3kpl, uteliaisuus voitti.

Lightbox Aurora 516, Intimate spotlight...on muuten niin pienellä tuo teksti, etten näe sen numeroa tahi nimeä. Se kullanvärisin kuitenkin. Ja lumiväri Touch tones mirage 362.

Pakkaukset ovat mielestäni jotenkin...liian heppoiset ja ehken siihen mitä odotin...halvalla tehdyn tuntuiset. 

Mutta mutta, se sisältöhän siinä ratkaisee. 

Sitten ennen- kuva:

Alku. Vain kosteusvoidetta alla.
Pohjaksi laitoin Lorealin the mineral true match meikkipohjan. On itsessään peittävä ja puuterimainen lopputulos. Mutta koska alkuun pääsin, niin vähän Bake and make it- juttua kanssa, eli: nestemäistä peitevoidetta ja irtopuuteria. Näkyy muuten rypyt tosi hyvin tuon jälkeen... 


Kun kotona ei ole enää kunnon spottivaloa, etsitään siis luonnonvaloa. Mutta kuitenkin, vahva pohja ja medium silmämeikki. En laittanut irtoripsiä tahi edes smokey eyes, eli en yrittänyt hakea Kim Kardashian lookkia. Ihan omaa ja miten voisin käyttää. Pakko myöntää, pehmeästi levittyi ja tuntui hyvältä luomivärit! Sai sellaisen pehmeän ja maanlaheisen fiiliksen. Pysyivätkin hyvin, jopa zumban ja salin.


Jep jep, iho näyttää luomistä ryppyisemmältä näillä bilehile-väreillä mutta allakin on jo pohjaa niin paljon että pakkantuivat senkin takia. Kauniit värit kuitenkin! Ja kuten näkyy, iho on vahamainen näin paksulla meikillä...itselleni. Kuvauksissa olisi naturaali- look, joten arvata voi kuinka paksu se pohja on oikeasti kuvauksissa. Noin  niikuin jos tavoittelee sitä lookkia...


Böö! :) näkyy vähän paremmin silmät ja poskipäissä hehkua. Nuo shiny- jutut ovat kyllä tosi kivoja!! Oikeasti!Raa´assa luonnonvalossakin näyttää ihan hyvältä. Poskipäissä sitä intimate spotlightia.Sitä voi laittaa huulille ja muutoinkin käyttää vaikka meikkivoiteen seassa. 


Vähän varjosammassa otettu selfie. 
Sinänsä harmi, etten saa tuon Lightboxin tehoja esille tänne. Ihan tosi vaikea tuolla minun kameralla saada niin tarkkaa kuvaa, että näkyisi. (Jollei sitten kilokaupalla laita tuotetta ja hohda illallakin). 

Eli sitä sipasin kasvoille ja olkapäille sekä tipan säärelle kokeeksi. Toi kyllä hyvän hohteen. Joten voin hyvällä omallatunnolla suositella noita tuotteita!

Sitten hohtamaan treenin pariin, uusin ihana proteiinimaku: vanilja. Sportyfeel from Lidl. Aivan mielettömän hyvä, jos tykkää vaniljasta!

xox


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature