Top Social

Vesipumppu ja kangastossut

Siinähän sitä, aihetta kerrakseen. Itselläni on autona Chrysler Stratus, kotona vaan ryysler raatus ja tadaa...siitä meni vesipumppu jonkin aikaa sitten. Nyt ollaan yhden auton taktiikalla menty ja auto seissyt pari kuukautta tallissa.

Ajateltiin mieheni kanssa, notta jos tuon saisi itse vaihdettua niin säästäisi sellaiset 800€....aika paljon! Kävin hakemassa vesipumpun Rautakummulta (paras ameriiiiiikan autojen paikka) ja osa maksoi 110€. Toki suositellaan, että jakopään hihna vaihdetaan samalla, mutta sillä oli vielä kilometrejä matkaa vaihtoon (siis säästin 130€) lisäksi pari työkalua ostettiin ja hommiin. En mennyt ottelemaan kuvia matkan varrelta, sillä voin sanoa ettei rentoutuneen näköistä miestä näkynyt siellä tallissa...... aika pirunmoinen homma itse vaihtaa tuo.
Eilen koottiin..ok, mies kokosi osat takaisin ja autossa on nyt uusi vesipumppu. Jännä hetki oli se, kun käynnistettiin auto ensimmäisen kerran. Menikö jako oikein ja kuuluuko kilahdus? Ei kuulunut, kehräsi kuin kissa... seuraava jännitys, oliko vuoto vesipumpusta? EI vuoda. JIPIIIIIIIIIII!!!!!

Testasin sitten meitin hiekkateillä eilen, miten muuten homman jälkeen auto toimii. Ah ihanuutta, sai pääsellä aika vauhtia pitkin puskia ja grauh kuului pellin alta. Mulla oli karsea ikävä... autoa. :D

Keltaisella teksti, missä ko pumppu sijaitsee. Kuva otettu kun vaihdettiin kampiakselin asentotunnistimen anturi. Helppo lause.
Peeäs! Jos jotakuta kiinnostaa vinkkejä tuohon vaihtamiseen itse vesipumppu, niin voisin uskoa että ukkokulta voisi vinkkejä pari antaa. Kommenttikenttään vaikka kyssäri...

Ja mun auto... otettu talvella, kun sitä samaa hiekkatietä, joka ihanan luminen mennä pössäytin:


Sinänsä "vain" V6 moottori, mutta on siellä vähän voimaa :). Ja näillä bensan hinnoilla...tarpeeksi.


Sitten kenkäosastolle. Bling, hissi pysähtyy! Ketterästi aihetta vaihtaen. Mutta kuten kerroin, olen tuota kaappia raivannut ja samalla miettinyt rehellisesti, mistä pidän.

Tuossa osa järkätyistä kengistä. Hirmu määrä korkkareita meni osastolle joskus kun on pakko. 
Rakastan simppeliä, helppo olla ja silti jotain spesiaalia- lookkia.

Kangastossut on vain niin ihanan helpot jalassa! Pinkit, mustat, harmaat, pääkalloilla yms.. niitä löytyy. Ja käy kaiken kanssa, kun vaan laittaa jalkaan. Mediumhyvä on pienissä koroissa ja ehken jakkukin menee. Nykyään vaivaannuttavin on iltapukulook. Ei ole mun juttu, to be honest. Ei enää. Tai..ei vissiin ole ollutkaan mutta yritin. 

Naisellisen seksikäs ja sähäkkä, käy. Yksi tyyli on kyllä kiva, itseasiassa käytin tuota lookkia 90- luvulla ja tuli oikein ikävä. Ei muuta kuin tilaamaan sellaiset housut ja pari paitaa:Elikkä nämä tulossa. Kengät valittu jo, herrainkengät. Hattuna sellainen harmaa lätsä. Rento ja silti sharp. Ihanaa, kun voi pukea taas tuollaisia, kun ei tarvitse sitä säkkiä laittaa!!! Heti kun paketti tulee, laitan fofoa ideasta. From H&M. Ylläri. ;)

Myönnän, en ole ollut rehellinen itselleni tähän asti. Yrittänyt jotain muuta. :)

xoxBe First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature