Top Social

lisää ruokaa ja syksyä

Kylläpä on aika taas lentänyt. Vierivä kivi ei sammaloidu sanotaan, tämä kivi on sitten tätä tahtia sileä loppua kohden!
Kaikenlaista on mahtunut viikkoon. Yksi epätoivottu tapahtuma oli, kun mieheltä meni olkanivel paikoiltaan lauantaina treeneissä. Ei muuta kun ampparia soittelemaan ja pysyä rauhallisena , kun toisen olkapää roikkui puoli metriä alempana kun toinen. Pieni turhamaisuus saattoi nousta pintaan tuossa tohinassa. Kun piti laittaa vähän tavaroita mukaan miehelle ambulanssin kyytiin niin toki juu, äkkiä haen jonkin muovikassin tms! Hetki! Pidin sekunnin Salen muovikassia kädessä ja ajattelin, että enhän voi toista lähettää menemään niinkuin pussikaljaa elokuvasta...
Valintani oli siis seuraava:

Kyllä. Paljon parempi.... toki kun kipu lakkasi, niin pieni kommentti tuli valinnastani. Oli kuulemma lääkärikin huomannut tuon kassin. Miehiseen makuun! 

Ruokavalio sai muutoksen: lisää ruokaa!!! Reverse- dietillä ollaan :). Ihanaa saada energioita takaisin ja hei, taas aineenvaihdunta toimii! I just love food. :D Lenkitin juuri meidän 2 koiraa, yhden kerrallaan ja 1/2h per koira. Ei  loppunut bensa itseltäni ja vieläkin olisi virtaa...Ruokaa tuokaa, lisää ruokaa!Meidän yksi kissoista on ottanut uuden tavan. Hän menee lautaskaappiin ja vetää vielä kaapin oven kiinni perässään. Eilen avasin ajatuksissani oven ja meinasin saada pa**alaakin! Tällainen näky odotti:

Tahvo lautasella. Huoks Kahvia lisää.... 

Mä olen aivan intoa piukassa, kun syksy on tullut! Joku voi sanoa, että loppukesä, mutta itse käytän jo alkusyksyä. 

Pari pientä tunnelmafiilistelyä:

Itseasiassa odottelen huomista postia jo, kun tilasin Huawein P9 puhelimen, jossa PITÄISI olla aivan tosi hyvä kamera. Järkkäri on harvoinn mukana, ja lenkillä ei ollenkaan. Nyt on luonto kauneimmillaan ja uskomattoman kauniita kuvia mahdollisuus tallentaa... huomenna pääsee testailemaan tuon asian. Sillä nyt siis mitään väliä, voiko sillä soittaa? :D Vaan vissiin ihan hyvä luuri... 

Nyt taas syömään ja ehken joogailemaan. 

Meitin hiirikissa. Täällä ei tule yksinäistä fiilistä...

xox

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature