Top Social

Muutos ja lääkäri

Siinähän sitä jutunjuurta taas. Kävin tänään lääkärillä selän takia ja vissiin ei mitään muuta kuin alaselässä...joku hieno nimikin sillä nivelellä oli.. niin kuitenkin siinä yhtyy monet lihakset ja hermot. Kiertoliikettä kokeiluun ja jollei auta, uudestaan. Sauvakävely siis uudestaan ohjelmistoon. Huh, jos sillä selviää! Venyvyyden puolesta olisin kuulemma valmis sirkukseen, eli siinä ei ollut ongelmaa.

Sitten se muutos. En ole aiemmin oikein vieläkään hoksannut muutosta, ennenkuin eilen..jostain takaraivosta tuli ajatus: hitokseen, mä tein sen! Sen itää halusin, mihin en ehken uskonut alkuun...nyt olen sen tehnyt. Normaalikokoinen. Suurin murhe takana, nyt "vain" rakentamaan lihaksia. Rasvaa palaa siinä sivussa..jotain tarvii jäädäkkin. Mutta..kun aloitin, en uskonut tätä päivää näkeväni. Kuitenkin silloin ajatus vuodesta, parista tuntui  niin pitkältä. Nyt, 1,5v takanapäin ja kannatti aloittaa.
Kovaa duunia, hikeä, systemaattista touhua, itsekuria ja ennenkaikkea: motivaatiota. Nyt liikunnasta on tullut elämäntapa (kirjoitan käsi siteessä jahierovalla tuolilla, kun vivut meni perille :D). Se nainen,joka tuon läskin alla oli, on tullut takaisin. Ja vaikka väittäsin, ettei koko merkkaa itselleni mitään (ei se vaatekoko merkkaakkaan) vaan terveys. Ja tietty, onhan tuo nyt kivempi olla, kun jaksaa..ja kiva fiilis heittää vaaatteita päälle, kun ei aina tarvitse olla vahtimassa, näkyykö makkarat...

Henkisesti..muutos on iso. Yritän siitä kirjoittaa enemmän, nyt pitänee vain kuvat laittaa ja lyhyeksi juttu jättää, käsi ei anna kirjuutella enempiä. Vanha työvamma, ikuinen kaveri...nivelpussin äkäisyys, tenniskyynärpää ja jännetuppi.

Ne kuvat... vähän vielä kuitenkin sanatonkin....:)

I DID IT!

Ja matka jatkuu..


Rain or shine, I´m happy again.

xox


2 kommenttia on "Muutos ja lääkäri"
  1. WOW! Congratulations on your weight loss! You did an amazing job!

    Raindrops of Sapphire

    VastaaPoista
  2. Thank you Lorna :) I have to admit...feels so good!! :)

    VastaaPoista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature