Top Social

New shoes, new shoes! And skirt. And facing one fear

Siinähän sitä, asiaa. Olen jo ollut lenkillä, selaillut nettiä, soittanut siskolle Englantiin (joka pelästyi, että mikä hätänä kun niin aikasin olen hereillä), kahvia ja aamupalankin syönyt. Kello on 10. 27. Itselleni tuo on iso asia, sillä heräilen muutoin näihin aikoihn. Mutta nyt oli pitkästä aikaa erilainen aamu: sain nukuttua hyvin KOKO yön, vuosiin.

Ja siinä se syy, miksi nukun myöhään... en nuku hyvin. Levottomat jalat ovat kiusanneet nuoruudesta lähtien ja nyt aikuisena on tullut uusi juttu: yöllinen selkäkipu..paine..joku juttu, joka ei anna mun nukkua. Saattaa mennä 3h kun muksin alaselkääni jollain kovalla jotta se omituinen paineentuntu helppaisi.

Paheni tuossa pari viikkoa sitten, osana varaan painojen lisääminen sekä maveen että kyykkyyn.

Mutta siis meni monta yötä itkiessä ja sellaisen..ei ihan kivun, mutta paineen kanssa.
Syy, miksi en uskaltanut lääkärille mennä (tyhmää) on simppeli. Kun äitini oli tämän ikäinen, hänellä tuli syöpä alaselkään, luustoon... ja vuosi tästä eteenpäin, 46 iässä hän kuoli. Joten... tottakai pelkään. Mutta tilasin eilen lääkärille ajan, ja yritän toki ajatella että kun nämä vaivat ovat olleet jo vuosia, niin jos jotain olisi niin enköhän olisi myös mullan alla minäkin....

Pari iltaa olen Yogaian palveluja käyttänyt, illalla syvää venytystä Yin- joogaa..ja viimeyönä ei tarvinnut hakata selkää!!! AH pieniä suuria iloja. Ensiviikolla sitten lääkäriin..eiköhän se ole joku simppeli juttu. On notkoselkää ja ehken muistaakseni jok joskus sanonut että toinen jalka asteen pidempi kuin toinen... venyttelyä on haitannut se, että liikun totaalisen yli, joustava tapaus, siinä jooga jeesaa, saa KUNNON venytyksen, joka tuntuu.

Sitten pala syksyä! Rakastan aivan totaalisen paljon syksyä, tuoksuja, värejä... ja jotenkin pukeutumien on kivempaa, kun viilenee..saa kohta takkaan viritellä valkeat, lämmintä päälle..:)

Kengät ostin sunnuntaina ja paita (neule) on siitä H&M paketista, joka tuli viikko sitten. En ole saanut otettua kuvia vielä enepää. Nämäkin tuli otettua niin, että kamera roikkui kyseenalaisesti vetovoimaa uhmaten. "Kuvaajalla" alkoi työt yövuorolla, en vaan voinut raahata häntä unisena mun juttuihin, raasua.. ;)

Mutta, fiilis varmaan välittyy. Kaksi lempparitapaani yhdistellä nuita ihanuuksia:Pieni kirjekuorilaukku, ihana kuosi. Kuvaushetkellä tyhjä, tällähetkellä täysi.

I was up early in this morning, that´s a new to me. Why? Because I havent slept well in years. I have restless legs and now lately, there has been this weird..pain..pressure...something in my lower back. Mainly my nights has gone like I hit, yes, my back and after 3 hours it could let me sleep for a while. But lately...it has came worse. I actually cried many nights, being frustrated and depressed.
Yes, doctor would be nice and I went to get appointment to next week 

Why not earlier..well simple. (and stupid) My mom was in this age, when she got cancer in her lower back..bones. Just like I have now, it started with weird pain. After year from now, she was gone. So of course I´m afraid... 

Last night was the very first night, that I slept well, without hitting myself. I think, that Yoga is a big help. And I think, that because I have had this things in my back for so long that I should be dead, if there was something  bad.. yet, there will be this cold feeling before I meet that doc. 

But, about those shoes and skirt. (Keeping things positive here) I bought those shoes in Sunday, skirt is from packet from H&M, that came a week ago. Havent took too much pictures about those yet, but I will. My photographer (My man) is in night shift after his holiday, so I let the poor guy sleep. 

I think that those new things will show, that I truly love Autumn. Colder air, colors, fireplace, hot drink..soft and warm clothes. I´m so happy, that there´s a real signs of Fall now: leafs are getting more yellow&red..In night I can see those stars again.. I just love it now! :)

xox and have a nice day all!Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature