Top Social

oppimatka vaatekaappiin, uutta ja vanhaa

Olen kolunnut tuota vaatekaappiani nyt jonkin aikaa jo. Ehken etsin itseäni? Tai sitten vain ihan ilman filosofiaa vanhoja, uusia vaatteita. Jep, niitähän minä. Luulisin. :D
Mutta sen lisäksi, että rakastan hiplailla vaatteita, niin tuo on ollut, ja tulee vielä olemaan, opettavaista aikaa itsestäni. Mitä luulin olevani ja mitä olen. Kyllä nuo ostokset kaapissa antavat osviittaa ajatusmaailmastani, pikkaisen.

Jokseenkin on mennyt uusiksi se minä, jonka luulin tuntevani. Tai sitten simppelisti ajatukset muuttuvat. Ja kyllä,olen horoskoopiltani kaksonen,joten huomisen mielipiteestä en vielä tiedä.

Mitä olen tuolla kaapissa nyt oppinut? Paljon.
Joskus, vuonna kivi ja kenkä (about 11v sitten)en voinut lähteä ulos ilman meikkiä. Silmämeikin oli oltava se vahvin. Mustaa kajaalia mieluiten. Kasvot paksun pakkelin alla.

Nyt? Jos on pakko laittaa jotain niin kulmat ja huulet. Seuraavissa kuvissa on kulmat ja huulet laitettuna, poskissa ainoastaam huulipunasta lainattua väriä ja siinä se. Se, että näytänkö laitetulta..well... itse viihdyn juurikin noin. Eli överit meikissä ovat ainakin nyt taaksejäänyttä elämää. Mutta huulipunia ei ole koskaan liikaa! ;) Eri sävyjä...huulikiiltoja...*Dreaming*

Sitten vaatetuspuoleen. Joskus rakastin asusteita, paljonkin. Ehken piilouduin niiden taakse? Tai vain pidin niistä. Oli ranteessa, kaulassa, korvissa... nyt? Sormukset ja jos kaulaan jotain. Muutoin ei. Ja arvatkaa, kenellä on kaappi täynnä kaikenlaista hilavitkutinta? Yep, kalaan voisi lähteä niillä ja varmaan saisi heittelemällä saalista. Eli sellainen simppeli tyyli. (Paitsi sormukset)

Eli olenko ollut ennen monimutkainen ihminen ja nyt sitten simppelimpi? Piilouduinko ennen kaiken taakse ja nyt ei tarvetta? Ok, ei kaikkea vissiin tarvitse ajatella niin vilosooffisesti :).

Seuraavien kuvien tyyli on sellainen, johon ihastuin kun kokeilin päälle. En ollut ajatellut tuota paitaa aikoihin, enkä itseasiassa noita kenkiäkään. Ovat olleet kaapissa jo pitkään odottelemassa. Housut ovat uudet, tilasin H&M (ylläri) ja ihanat päällä! Siiten vain päälle ja baanalle!


Skippasin myös kuvankäsittelyn, joten on niinkuin juurikin sitä miltä näyttää. Johtuu siitä taasen, että käsi ei kestä näpräämistä koneella juurikaan. 
Noh, on ainakin luonnollista? 
Ja korot, jotka eivät näy ovat kitten heels...

Nuo housut... <3
(From H&M)


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature