Top Social

Down to earth- kind

Ihan ensin pakko kertoa uusimmasta herkusta: riisikakun tuunaus. Se aika kuukaudesta, kun hormonimyrsky on valloillaan (kovempana kuin ennen?) ja jotain tooosi makeaa teki mieli. Samalla yritin myös miettiä, että about pysyisin ruodussa. Siitä se idea lähti. Muuten olisin maapähkinävoita tms mutta allerginen pähkinöille.

Eli, paahtimeen riisikakku. Sitten mansikkahilloa päälle kevyesti. Proskujauhetta 15g ja maitoa lasiin, älä sekoita liian hyvin. Päälle saa jäädä sellaisia paakkuja. Ne paakut sitten siihen mansikkahillon päälle ja lusikalla hajoitetaan--> suklaan makua. Päälle vielä banaania ja lasista proskua hörppien. Ihan kuin (melkein)... kaakaota ja joku herkku. Ihme kyllä, ei napannut ukolleni....?? :D Kuvaa en ottanut, kun ei välähtänyt. Mutta hyvää oli!

Sitten vaatetukseen. Itselläni on ajatus, halvalla. Tai edullisesti. Toiset panostavat merkkituotteisiin ja ehken on viisastakin. Itse tykkään vaihtaa tyyliä enemmän, ja siksi en sijoita niin kovasti niihin ns. ikuisiin vaatteisiin. H&M hyvä viedä sitten kierrätykseen kassissa ne käytetyt.

Noissa kuvissa onkin siis poikkeuksellisesti Dolce and Gabbanan sammarit. Mutta maksoi 0€... isän peruja eli vielä ovat miestenkin housut! Mutta jotenkin vaan tykkään niistä. Kuluneet, mutteivat rikki. Sellaiset cool hanging- housut. Vanhat sammarini antoivat ahterista periksi viime vuonna, joten..käyttöön. Itse tykkään tuosta lookista.

Vähän kuin 50- luvun takakujien poika? :)

Paita..olisiko Anttila tms.. 10€
Kengät 19.90€ Tokmanni
Hattu 14-15€ H&M
Housut D&G 0€

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature