Top Social

Huawei p9

Noniin, nyt on ollut pari päivää kyseinen luuri, eli Huawei p9 käytössä ja ah, ihana! Ei tule mitään arvostelua tähän, sillä nuo (suurin osa) teknisistä ominaisuuksista viheltää vähän yli. Mutta. Se kamera kiinnosti siinä eniten. Luvattiin Leican tuplakameralla, joten myyntipuheen uhri!

Image result for huawei p9

Vaan en ole kerennyt, mikä on jo itsestään ihme, kuvailemaan paljoakaan. Yleensä tähän vuodenaikaan juoksen joku kamerantapainen edes mukanani pitkin metsiä. Tänäsyksynä.. well, muut asiat ovat vieneet aikaa paljon. Yritän ihan oman mielenrauhankin takia järkätä aikaa, kun ruska alkaa olemaan komeimmillaan.

Mutta muutama räpellys tuli napattua vauhdissa. Läksimme koko perheen voimin metsälenkille ja yritin sieltä räpsiä. Asiaa ei helpottanut se, että peuran jälkiä oli joka paikassa ja varmaan kaikenlaisia tuoksujakin koirille..joten flexi kireänä vähän mentiin. Mutta muutama foto Huawei p9 otettuna:

 Kotiin tultaessa... olisin voinut tarkemminkin ottaa panoraaman, mutta ehken jonkin idean tästäkin saa.
Ok, mun ainoat merkkihousut, nekin isän vanhat... :DFamily <3Kivasti kiven keskittänyt ja blurrannut ympäristön.


Eli nuissa kirjaimellisesti räpsin kuvia. Puhelimessa on tosi paljon kaikkea vaihtoehtoa kuvausmoodiksi, ja oikeastaan odotan jo, että pääsen luomaan jotain ihanaa :). Mutta vaikka räpsitty totaalisesti nuo fofot, niin ei huonoja noin niinkuin puhelimen kuviksi. Sumeaa tekee välillä, mutta painelin jotain asetusta samalla vahingossa, joten ei kameran syy. 


Muutoin kamera puhelin siis... niin akku kestää hyvin ja lataakin nopeasti. Mukava käyttää ja ainakin nyt tuntuu, että ihana. Tarpeeksi ominaisuuksia ja nopeakin on pirulainen. Jotakuinkin 545€ soneralta.

Jos sitten taas arjen rutiineihin ja kone käyntiin!
Hyvää viikonloppua kaikille

xox
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature