Top Social

Some rebel

Tietynlainen vastarannankiiski näköjään. Some. Selfie. Perfect outfit. Ok, myönnän, että edellinen asukokonaisuus oli totaalisen seinästä repisty ja ei ajateltu. Syy?? En itsekkään tiennyt ennenkuin aloin ajattelemaan asiaa. Ehken kyllästynyt kaikkeen siihen, mitä monesta tuutista tungetaan: täydellisyyttä.

Täydellinen selfie. Puhelimessakin on jo ihan oma sovellus siihen.

Myönnetään, jonkin aikaa sitten olin täysin koukussa seka instaan että faceen. Kuka tykkäsi, kuka seuraa ja kuinka paljon. Suu suppuun ja kuvaa ottamaan. Sitten tapahtui jotain outoa: heitin aivan lekkeriksi kaiken ja nyt olen ollut aika paljon pois somesta. Jonkin asteinen helpotuksen fiilis on hiipinyt takaraivoon. En tiedä, kuka on tehnyt mitäkin ja mitä kuka pukee päälleen....

Ei sillä, että kehitys olisi välttämättä negatiivinen, siis some. Itsekkin vielä pidän kuvista ja aina rakastan vaatteita. Meikkejä. Olla kuvissa. Tuo on ehken senkin takia, että aikoinaan hakeuduin malllin hommiin kamerainnon takia.Eli linssilude. Mutta nyt mietin, voisinko.. olla epätäydellinen somessa? Se  yritys täydellisyyteen on ihan järkyn raskasta. Itselleni. Ja jos joku haluaa olla niin hei! Hienoa! Oikeasti! Se mikä pohjimmainen kynnys itselleni oli: kuinka paljon annoin some kultturin viedä minua. Kuin litran mittaa! Omaa heikkouttani kylläkin. Mutta varovaisesti voisin myös todeta, että joissain kohtaa ollaan menty ylikin. Tuossa ajatuksena ulkonäköpaineet nykyaikana.
Sen verran vielä kuitenkin aalloilla että huomaa eri ikäisten reagtioita. Raaimpana huomaan nuoret...valitettavasti. Huoks.

Siksi älytön edellinen kuvaus, halu rikkoa normeja. Aina ollut samanlainen vissiin :D. Kapinallinen. Mutta uskon niin vahvasti siihen, että kaikki on kauniita omalla tavallaan ja aivan sama, onko vaatteena jätesäkki vai merkkivaatteet: yhtä hyvä kumminkin päin.


No joo, tähän on nyt sitten tosi hyvä heittää kuvia kun ensin ns. avautunut asiasta... mutta noin niinkun on mulla ihan normi vaatteet päällä ulkona ollessani:


Perusminä. 
Ehken vielä ajatuksena, että toki tulen ottamaan kuvia itsestäni ja muutoinkin vaatteista, meikeistä, elämästä yms... ja vaikka nyt olen sitten hommannut photoshopin...en käytä sitä, jollei ole aivan pakko. Eli siis virheineen päivineen, ilman tavoittelua täydellisyyteen... 


Arvaatko, kumpi on filtterillä ja kumpi ilman? :D Huh... johan silmätkin suureni!

Tulin muuten juuri taas vaatekaapista ja innoissani olen syksyn vaatteita kaivellut esille. IHANAA syksyä! Parit kengätkin pääsevät taas tuulettumaan ja töihin. Mä niin rakastan syksyä!


Pölyt pois ja käyttöön!

Nyt me lähdetään kohdistelemaan pyssyä, kun tuo hirvimetsä on jo oven takana. Onneksi. Meidän keskustelut ovat aika paljonkin sen ympärillä nykyään, metsäkuume ukolla. Helpottaa ensimmäisenä päivänä. Joka onneksi on kohta. 

Hyvää viikonloppua kaikille,

Maarit

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature