Top Social

Colors of Autumn

Puurovihje: mikropuuroa, suklaanmakuista protskua, mustikoita ja lakkaraeuustoa.<--on muuten aivan syntisen hyvää se Valion lakkaraejuusto.... aika sekametelisoppa ja näky ei kovin kummoinen, mutta maku oli yllättävän hyvä!
Itsekseni aamupalaa syöden saatan sekoitella kaikki samaan kulhoon, menee ne mahassakin sekaisin? :D laiskuutta ehken, mutta aina ei jaksa laittaa niin viimeisen päälle. Pääasia että oikea määrä oikeaa ruokaa menee koneeseen. Siitä oli hyvä jatkaa lenkille.

Pieni harmistus vaatekaapissa. Ei niin vanhoja vaatteita, pari sellaistakin joita en ole ehtinyt pitämään..kiertoon. Ovat jo niin suuria, että menisi 3kpl minua samaan paitaan. Olen vaan yrittänyt pitää niitä totaalisen väkisin, kun ei raaskisi millään kiertoon laittaa. Mutta eilen oli päälläni sellainen sammaleen vihreä vohvelikangasta oleva vaarinpaita, joka nousi tuulen mukana ilmaan helmastansa. Ja peilikuva kertoi, että enempi ryysyläisen lookki, joten... luovutan siis taas osasta vaateista.

Mutta sitten pääsikin täyttämään uudemmalla, oikean kokoisella vaatteella! Kuten edellisessä kirjoituksessa totesin, käyn läpi tilaamaani H&M laatikkoa. Sisällä kaikenlaista uutta. Ja varoitin, että seuraava setti on..well..en tiedä.

Mutta nyt sitten sellainen setti kokeilussa, että en itsekkään tiedä mitä ajattelen.
Kyllä kyllä, hame on kovin lyhyt. Saattaapi jäädä kotihameeksi.. tai en tiedä. Hyllylle...ensi kesään.. tai sitten käyttöön.
Tuo samettinen lippalakki on kyllä ihana! Ponnarille hiukset ja farkkujen kanssa.

Kuvien tarkoitus on luoda jotain fiilistä, mielikuvaa...koska olen toisella puolella kameraa, niin yritän vaan jotenkin asennolla ja olemuksella kertoa sen.
Sanotaan näin, että mieheni ei ole oikein syttynyt liikoja kuvaajan roolista, mutta hän silti jaksaa räpsiä niitä. Siitä olen hänelle kiitollinen <3.

Tässä ikäänkuin hengailen metsässä, nauttien auringon laskusta.. myönnetään, ei kovin lämmin tuo hame. Mikä kuitenkin jotenkin oli jees, niin nuo värit yhdessä. Maanläheinen, lämmin, rento. Eli pääosaa ajatellen värit. Ja lippis ;)


Uutena siis:

Samettilippis: 9,99€ H&M
A-mallinen hame: 19,99€ H&M
V-aukkoinen trikoopusero: 12,99€ H&M

Ja siitähän sitten kätevästi tämä eräJormatar lähtee paistamaan peuranlihaa päivälliseksi. On muuten tosi hyvää ja vähärasvaista... 

xox


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature