Top Social

Darker red passion, Still have a dream

Kello on 22.02 ja päivän viimeinenkin ateria tuli juuri kaluttua. Kanankoipi ja tomaattia...luksusta? Vaan hyvää. Itse laitan kanankoivet aina 225c ja 1,5h notta tulee kunnon rapsakka kuori. Sen vaan pitää rapsahtaa, kun puraisee.

Viikko on mennyt taas kuin siivillä, vaikeita päätöksiä joutunut tekemään ja läheisen kautta vanhustenhoidon toista puolta. Joskus lähihoitajana (melkein siis, loppusilausta vaille jäi käymättä) harjoittelussa sekä oppisopparilla hoitajan puolelta kiireen, paineen ja myös sen, kun olisi halunnut antaa enemmän aikaa. Se, kun asukas sanoo: haluan pois, ei tämä ole elämää... se tuntui sydämmen joka sopukassa. Nyt...enemmän näen, miten se tuntuu hoidettavassa. Juuri nyt, toivoisin enemmän resursseja, rahaa hoitotyöhön. There´s a great dream

Mutta, pakko taas ajatukset siirtää muualle. Vieläkin koluan sitä H&M laatikkoa, joka kieltämättä oli iso.
Tänään esittelyssä ihanan värinen rento paita epäsymmetrisellä helmalla. Nuita on samanlaisia kaksi, toinen on harmaa. Mutta tuo viininpunainen iski silmää kuvastosta, joten koppaanhan se päättyi.

Hintaa tuolla paidalla on 19,99€.


Leggarit taitaapi olla myös from H&M. Pari vuotta sitten ostettu.
Nilkkurit..jaa,a. K- kenkä muistaakseni.

Ja yllä oleva kuva on niin taivahan tosi omalla kohdallani. Huomenna pitäisi heräillä kukonlaulun aikaan, joten läppäri sivuun, ja hetki töllöä.

Sitten, hyvää yötä maailma!

xoxoBe First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature