Top Social

Lokakuu

Hei, mahtavaa lokakuun ensimmäistä päivää! Ihan hippasen nopeasti aika lentää. Ehken yksi asia kiidättääpi tuota aikaa on olla omaishoitajana.Treenit, hommat, koti, eläimet yms jne ja silleen..

Mutta nyt! Ihana ilma ulkona ja rauha maassa. Melkein. Mies autotallissa aloittamassa minun auton viimeistä vikalistan (katsastuskonttorilta saatu) vikaa ja maanantaina saan tuon ameriikan ihmeen viedä näytille ja sitten ajoon. On ollut ikävä jo!
Kohta päästään nostamaan perunoita talteen, eli kuokan varteen mars. Ihanan maalaista elämää itselleni.

Syksyllä jotenkin saan itseeni lisää virtaa, vaikka välillä on rankkaakin aikaa, rankkoja päätöksiä ja henkisesti aivan loppu. Jokaisella meistä on se omat juttunsa. Mutta syksyllä, kun ilma on kuulas ja lähden lenkille... nollaus tapahtuu huomaamattani. Vain nautin. Simppeliä.

Nyt seuraava prokkis treenien ja tavotteeni kanssa... vielä tiristän painoa pois muutaman kilon ja lisää lihasta. Eiköhän se tekemällä ja hyvän valmentajan valvovan silmän alla tule. Tuohon vielä havahtuminen: you can.

Huomasin kuvia katsellessani, että hitokseen, yksi uusi paita on jäänyt näyttämäti! H&M (ylläri) 19.90€. Pakkohan tuo on nyt laittaa, kun uuden paketin haen postista jo maanantaina :D.

Pari kuvaa vain, kun muut menivät kankkulan kaivoon...joku tekninen häiriö..ufo?

Mutta, tuo nyöripaita:
Tappijalka. :D Olen siis ihan tosi lyhyt ja jalat sellaiset tapit. (Muutaman sentin Anna Abreuta pidempi. Mutta vain muutaman) Pääsee mukavasti aitojen ali, kun tarve vaatii...

Leggarit from KappAhl joskus vuonna .. 2011

Mieleni tekisi hieman kirjoitella eräästä aiheesta, vaan taitaa olla niin vaativa aihe ja vaatisi pidemmän kirjoituksen. Sekä raskaammat ajatukset. Nuo olen pyrkinyt pitämään poissa tästä blogista. Kevyimmillä aiheilla mielummin... saa lukea muutoinkin lehdistä kaikkea negatiivistä, raskasta ja vaikeaa. 

Mutta todettakoon vain sen verran, että voisin kuvailla itseäni ymmärtäväiseksi ihmiseksi. Ymmärrän, että on mielipiteitä. Erilaisia. Moneen suuntaan. Ja ah, ajatuksen vapaus. Siihen uskon. 

Eli itselleni on sama, vaikka sieltä ufosta tulisi alien juttelemaan ja olisi vaikkapa vähemmistön edustaja. Se, miten hän kohtelee minua ihmisenä ratkaisee. Mikä hän on sisimmältään. Hyvä, paha väärin ymmärretty ...yritän ymmärtää.

Mutta, vaikka itse ajattelen näin, ei tarkoita että kaikkien tarvitsee olla samaa mieltä. Annan myös muiden olla omaa mieltään. Se on juurikin sitä vapautta. Se,miten kohtaamisessa ihminen toimii toista kohtaan, ratkaisee oman suhtautumiseni. 

Ihminen ihmiselle. 
Simple. 

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature