Top Social

So old fashion, but I love it

Juuri hoksasin, että itse tykkään katsella maailmaa sellaisesta "Big picture"- vinkkelistä. Tämä pätee aivan täysin myös pukeutumiseen. Ei niin nokonuukaa, jos sauma ei ole suora. Tahi nappi pysy ostettaessa kiinni --> ompelen sen. Eli yritän tehdä toimivaksi sen, mitä on käsillä.
Yritän ehken löytää sitä hyvää ja kaunista kaikesta. Eli sellainen epäkriittinen ja siksi pienet yksityiskohdat jäävät vähemmälle, mutta taasen tyytyväinen vähäänkin.

Aikoinaan eräs ystävä yritti saada minua pitämään sellaista hiushärpäkettä, koristetta yöhön lähtiessämme. Oli tosi kaunis ja sopikin hiuksiini tuolloin. Mutta ah, niin epäkäytännöllinen, minun menossa. Kiinni joko hihansuussa, roikkui pitkin ja poikin... ei ei. Isolla siveltimellä ja suht simppeliä niin homma toimii minulle.

Niinkuin seuraavakin kokonaisuus. Joku voisi järkyttyä ja ehken tietty kyhätä kokoon taivavamman setin, mutta itse tykästyin tuohon. Sellainen..well, jos on katsonut Kunniattomat paskiaiset, niin siihen aikaan sijoittuva tyyli... Muutoinkin katselin 1940 ja eteenpäin olevia tyylejä: aivan mahtavia!

Mutta mutta, old fashion olkaa hyvä:
Isän vanhat housut D&G, ukkokullan mokkaliivi ja ihan oma paita ;)
Lätsä from Erätukku. Ei ihan periteinen paikka shoppailla, mutta ihanan värinen. Hintaa...hmm..olisiko ollut 10€..ainakin aika lähellä.

 Pistiä, mokkaa ja villakangasta.

Takki H&M, viimevuoden mallistoa. 

Sitten huulipuna! We care icon, Magnetic lips, väri nro 21 Magic pop star.

Ihana väri!!! Rajasin ruskealla huulet, mutta koklasin lilalla (silmäkajalilla siis) niin muuttui väri sellaiseksi tumman lilaksi. Hyvin taittaa värin joko ruskeaan tummaan tahi lilaan..Pysyy hyvin ja kosteuttaa. Hintaa about 7-8€ Sokos.

Jahans, jos sitten kahvia lisää ja kohta salille selkälihaksia kasvattamaan.

xox

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature