Top Social

That skirt, that I fell in love

Poistuminen omalta mukavuusalueelta avasi silmät uuteen maailmaan: helma hameen tahi housujen sisään! Siis itselleni uusi. Olen arastellut, vaikkakin tiedän, että korostaa paremmin kroppaa yms ja varsinkin, kun on lyhyt, niin puseron tunkemista minkään sisään.
Lähinnä mielikuva itselläni isosta pallosta, johon yritän venyttää jotain kangasta.. tiedä häntä, mistä tuo on aikoinaan tullut, tuo ajatus. Jostain nuoruudestani ja jäi pysyväksi. Untill now.

Tuo hame, jonka tilasin H&M..sitä ei vaan voinut "loukata" vetämällä sitä turvaestettä, eli paitaa päälle. Ensinnäkin, on aivan ihana edestä ja malli on tosi kaunis. Ja kun kumminkin ensin, tottakai, venytin paitaa päälle niin...koko idea hävisi plus näytin vielä enempi tappijalalta.

Oikeastaan yllätyin tosi positiivisesti, että näytti noinkin hyvältä tuo paita ja hame! Siis päälläni. Ajattelin kuvien paljastavan rantapallon alamahassa... se aika you know.

Mutta voin kuvitella, että laitan useamminkin samalla idealla, eli paita sisään.

Tuo villakangasviitta on pari vuotta sitten hommattu ja itse pidän siitä(kin) ihan älyttömän paljon. From H&M, ylläri ;D.

Kuvat, olkaa hyvä:
Ja homma paketissa. 

Hameen hinta 29,99€ H&M
Edessä koristenapit ja vetoketju takana. Hieman joustavaa kangasta, mutta jämäkkää. 
LOVE IT! :)
Viitan hintaa en muista. 

Nyt tummapaahtokahvimukillinen loppuun ja lihalaatikkoa metsästysmajalta hakemaan. Miehellä oli metsäonnea.... ;) vähärasvaista luomulihaa läheltä. 

xoxo

ps. kyllä, olet oikeassa...näytän väsyneeltä siksi että olen väsynyt. Täysikuu..

2 kommenttia on "That skirt, that I fell in love"

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature