Top Social

The day before hunting

Eilenhän tuo päivä koitti: päivä ennen metsän alkua. Ja se vasta onkin todella jännää. Ukkokullalla. Toki, metsäkuume on jatkunut jo kuukauden, mutta huippunsa se saavutti eilen: metsäeväät ja tavarat.
Kun metsämieheni heräili yövuoron jälkeen klo 13 niin siinä ei kauaa nokka tuhissut. Kahvit nassuun ja kaupoille!! Kiire!
Yleensä, varsinkin yövuoron jälkeen aamu (päivä) alkaa kutakuinkin niin, että kahvia, läppäriä, kaffea, läppäriä ja slow motion. Nyt? Sutinaa...

Ei muuta kun autoon ja nokka kohti Loimaata. Ensimmäinen stoppi posti: pari pakettia, ylläri metsätavaraa. Plus mulle ihana vanhanajan lätsä! Siis oikein ns. vanhojen pappojen lätsä. Iski ihan armoton himo sellaiseen, ja vähän ikäväkin, kun joskus harmaa sellainen oli.

Here we go!!

Vielä jaksaa hymyillä. Otan parempia kuvia kyllä lätsästä, tässä fiiliksiä vain.. toinen stoppi: Tokmanni. No ok, sieltä ei kauheasti metsälle tavaraa, mutta uudet tyynyt ja tulentekovälineitä. Ja koirille jotain..ja ja yms... 


 Still feeling strong!
Siitä sitten seuraavaan kauppaan, joka oli Lidl. Sinänsä kiva, että nuo kaksi kauppaa ovat vierelläin, kun muutenkin matkaa kaupoille tulee yhteen suuntaan sellainen 40km. 
Tilanne kahden kaupan jälkeen. 

Vielä ei kisakunto pettänyt ja hyppy autoon--> seuraavaan kaupparyhmittymään: Prisma. (Siellä on myös Sokos Emotion) (ja Alko) 

Työnjako: mies menee hakemaan kaatoryyppypullon (pullot) ja minä valitsemaan uuden huulipunan viereiseen kauppaan. Löytyi muuten ihanan värinen, tumma lila. Laitan siitäkin sitten enemmän seuraavaksi.

Kun tämä oli suoritettu, niin itse Prismaan mars. Makkaraa, riisikakkuja, proteiinia, maksapasteijaa... ja ja ja yms, niitäkin paljon. 

Kaikenkaikkiaan metsäeväitä haettiin siis muutama tunti. Seuraavana takakontin viimeinen kuva:

Hmmmmm.... maailman loppu, muutamme metsään, emme kuole nälkään??? ;) 

Paikallinen koripallobändi, siis joukkue, jakoi naisille ruusuja. Aika hyvä idea! Mutta mies ehti ensin, osti puskan ruusuja :). Eli paljon ruusujakin matkassa.

Siitä sitten sutinalla kotia kohden, hetki ottaa happea ajon aikana. 

Pieni väsy jo havaittavissa. Ja mä olen aivan rakastunut tuohon lätsään...

Eli kotiin, ja kamat sisälle. Purkamaan, järkkäämään, kokkaamaan. Koirat ja kissat ruokkimaan. Sitten se varsinainen työ: Eväät. Vaatteet. Reppu. Ase. Luvat. Puhelin. Niin montaa lajia tavaraa mahtuu metsäpäivään! 

Leipien teko, makkaraa, pekonia...juomista. Ja todella, alkoholitonta. Usein kuulee, että rännit ovat metsämiehet tuolla puskissa...ei ole. :)

Pärjää hetken...

Tässä vaiheessa hilpasin itse treenaamaan, joskus on vaan parempi pysyä pois kintuista. 

Tyynyn testaajakin oli hommissaan.

Kun pääsin takaisin sisälle treeneistä (onneksi on se kotisali) niin sain seurata vaatteiden ihmettelyä. Ei ole mittään minun sovittelu verrattuna metsäjuttuihin! Mutta eipä minun tarvisekkaan istua monta tuntia paikallani kylmässä ilmassa.... monta kiloa vaatetta ja monen monta kerrosta niitä. Siinä on jo kerrospukeutumisen mestari!

Sitten se reppu. Termaria, tuluksia, laastaria, puukko (tai se on kyllä vyössä) terotin...ja taas, paljon muutakin. Painaa suht paljon tuo reppu. 
Itseasiassa, kun laittaa vaatteet päälle ja repun kantoon, niin heikompi valuu lattialle painosta! On ihan järkky paino kamoissa. 

Kello taitaa olla 22 illalla, kun pääsemme vihdoin saunaan tulia laittamaan ja rentoutumaan.

Pieni nollaushetki. Ilman kahvia, raakana. Huh, mikä päivä.


Mun ruusut <3 Ajatus kaikille tytöille, naisille ja Rosa- kampanjalle!!!

Nyt, kuuluu tasaista tuhinaa sohvalta, metsämies saapui kotia. Päivä metsässä ja jännitys purkautui, unimasa iski. 
Huomenna uusiksi.

Itse lähden suorittamaan jalkatreenin.

Hyvää viikonloppua. 

xox
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature