Top Social

What´s the point

Näin ajattelin vielä eilen, kun sain kuulla läheisen poismenosta. Jotenkin ajatus bloggaamisesta, vaatteista, kauneudesta tuntui vain niin...turhalta. Onneksi se tunne meni ohi!
Olen elossa, on ihana perhe ja miksi ei saisi kehittää, olla innostunut niistä asioista jotka kiinnostavat. Olen elossa, ja valmiina taas itselleni, perheelleni.
Itsensä etsiminen, uudistamien, vanhassa pitäytyminen... sekä omien rajojen etsiminen sekä niiden rikkominen on kehitystä itsensä kanssa.
Itselleni tuo kohdistuu pukeutumiseen, uuden etsimiseen siinä. Muutoin olen elämässä jo käynyt niin paljon läpi, että tuskin kaikkea tarvitsee uudelleen kelailla.

Vaan joku voi ajatella, että pukeutuminen, vaatteet..onpa pienet huolenaiheet. Noh ehken näinkin nykyään,mutta taustalla on isompia asioita.

Pitkäaikainen sairaus jonka voitin, lihominen, nuoruudessa frendin omalla tavallaan ikuisesti kakkoseksi laittaminen...psyykkisiä sekä fyysisiä syitä.

Nyt, vähän niinkuin perhonen...uusiutumassa. Irrotan itseni niistä sanoista, jotka pitivät minua tietyssä kuosissa. Tyylissä. Lokerossa. Eli. Huge point. Olla vihdoin se nainen, josta haaveilin vielä 10v sitten. Kun yritää olla joku muu, tavalla tai toisella, näkyvillä kahleilla tahi näkymättömillä...vaikuttaa se myös elämän laatuun.

 Free yourself to be you! :) Dream big and go for it. 

Yksi ilonaihe tuli nyt tänä kesänä, oikeastaan loppukesästä. VIHDOIN nilkka, jonka pari vuotta sitten pistin päreiksi..kestää korkkareita. Kun on niin lyhyt kuin minä, niin olohan on niin mahtava koroilla! Huipulla suorastaan tuulee. Ja hei, onnistui tuo catwalk- kävelykin..jos vaikka pääsisi sitä käyttämään taas tulevaisuudessa. Itse asiassa, kävelyni on ollut aina tosi vahvaa ja hyvää. Luulisin, että tuo tanssitausta jeesasi siinä. Ja hyvä ryhti. 

Seuraavissa kuvissa on sellainen tyyli, jossa viihdyin pidempäänkin. Rakastan neuleita, farkkuja ja korkkareita samassa kasassa. Myös tuo lippis on vaan niin ihana. Paita on siitä H&M laatikosta, pari numeroa liian iso :( mutta eiköhän sitä saa laiteltua niin, että hyvä käyttää.


Ja ero ajokengillä... tappijalka :)


Korot tekevät paljon...
Mä niin rakastan näitä kenkiä:


Nyt puuroa, ja perään omaishoitoa.

Ainiin, halloweenikin koliselee jo ovella. Pitäisiköhän jotain keksiä..hmm. 

xox

Kengät H&M, villatakki Lindex, Farkut Leather heaven, paita H&M (uusi) 19.99€, lippis H&M


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature