Follow Us @soratemplates

11/25/2016

Black Friday- Yogaia

Aivan pikaiseen tulin kertomaan ilosanomaa ja kertomaan supervinkin! Ei pitänyt kirjuutella ja pahoittelut, kun vähän jää lyhyeksi tämä. Mutta hei, itse olen tosi levoton ihminen mieletäni ja rentoutuminen on vaikeaa. Sekä venyminen, venyn liikaakin. Kokeilin jo monta vuotta sitten Yogaiaa ja rakastuin tuohon palveluun.

Se on käytännössä sitä, että voi joogata, rentoutua tahi treenailla livenä kotona. Tuossa live- jutussa on mahtavaa se, että ohjaaja näkee sinut ja voi kannustaa, korjailla ja siis on siellä sinua varten! Tai sitten käyttää tallenteita ja itsekseen joogailla.

En ole edes ihan varma, kuinka paljon siellä on eri tunteja, mutta toosi paljon. Lähetyksiä tulee Saksasta sekä myös Lontoostakin, Suomen lisäksi.

Itselläni oli taukoa, kun tuntuu ettei aikaa vaan ollut. Sinänsä hölmöä, kun tuo aika on suoraa aikaa ja sijoitusta omaan hyvinvointiin.

Sähköpostiin oli tullut mahtitarjous: 2€ ensimmäinen kuukausi, normaalisti 19.90€ Siis 2€?? Ja I`m back in Yogaia!

Tämä ei ole millään lailla maksettu mainos, vaan aivan ihan oikeasti suosittelen tuota Yogaiaa. Ohjaajat ovat ihania , ammattitaitoisia ja helppous on jo oma lukunsa.

Avaat omaan aikaasi läppärin, levität maton ja aloitat. Kotona. Kun valmis, niin matto rullalle ja ei tarvitse suhailla paikasta toiseen. Tietty jollei itse niin halua! Mutta kun asuu maalla, välimatkat on suuria ja aika kortilla niin eipä jää minullekkaan tekosyitä olla venyttelemättä, rentoutumatta tahi joogaamatta.
Ei mulla muuta! :) 

xoxo
2 kommenttia:

  1. I wish I could get into yoga Maarit I think it would help me with balance and centering me... xox

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. That would be great, if that online- yoga could work in Canada too!! That´s so easy... Yoga really centers me, and my restless mind! But imagine.. I though that I dont have time..I can honesty say say...lazy ;D

      Poista