Follow Us @soratemplates

11/22/2016

Got a great tip!

Hyvää päivää kaikille. Lenkiltä ja tuulen tuiskeesta tulleena istun alas, otan kahvimukin ja kerron ihanasta kaupasta.
Itse sain vinkin sähköpostitse tästä ja mielelläni kerron eteenpäin asiasta.

Nordic Health Systems Oy. http://www.nhs.fi/ Kävin kurkkaamassa sivut ja ensimmäistä kertaa jokin paikka iski suoraan sydämmeeni, heti.
Siellä näyttäisi olevan vaikka ja mitä luonnontuotetta kauneudenhoidosta sisäiseen hyvinvointiin.

Yksi, mikä iski heti silmiin, niin kollageenivedet. Oikeasti, kollageenia!! Tähän ihoon ja ikään sitä tarvitaan! Miksi en ole aiemmin tuollaista huomannut...Siinä tulee olemaan yksi tuote heti, mitä meinaan kokeilla.
Raaputin oikeastaan vasta pintaa tutkimusmatkallani. Kauneudenhoito sekä tietty koko ihmisen hyvinvointi on yhtälailla sisäisen ja ulkoisen hoidon yhteissumma. Pieni lisäapu ei ole koskaan pahitteeksi! Varsinkin, kun oma kollageenin tuotanto vaan faktana hidastuu iän myötä.

Hyvältä ja terveeltä näyttäminen, ainakin sen yrittäminen ei ole millään lailla pinnallista, vaan mielestäni se on jonkinlainen kunnianosoitus omalle keholle, itselleen. Ja mitä tarkoitan tuolla hyvältä näyttämisellä, ei tarkoita että pitää olla kiiltokuva- look vaan se, että itse on tyytyväinen itseensä, peilikuvaansa. Se on kaikenkaikkiaan se tärkein juttu ja vaikuttaa moneen asiaan elämässä.
Tämä ei muuten ole millään lailla sponsoroitu tahi kannustettu kirjoitus. Haluan jakaa hyviä juttuja ja kertoa, jos kuulen jotain mielenkiintoista.


Mutta sähköpostissa oli linkkinä, Black Friday. Ja vinkkinä:


 Kopioin suoraan tekstin tuotteesta, en siksi että laiskotuttaa vaan siksi, että se oli niin hyvin selostettu siinä. Turhaa minä sitä sitten enempiä rustailemaan.
Ihanan valkoiset hampaat luonnollisesti! Black & White hampaidenvalkaisijalla poistat värjäymät hampaista hellävaraisesti. Black & White hampaidenvalkaisija on kookospähkinän kuoresta valmistettua 100% aktiivihiiltä, valmistusprosessissa ei käytetä kemikaaleja. Aktiivihiili imee itseensä jopa tuhatkertaisesti oman massansa verran haitallisia aineita, myrkkyjä, kemikaaleja ja likaa. Esimerkiksi tee, kahvi, tupakointi ja punaviini värjäävät hampaita tummemmiksi ja aktiivihiili poistaakin tehokkaasti värjäymät hampaiden pinnalta.
Tuon on kyllä pakko olla hampaille hellää, hellempää kun kovat aineet. Olen kuullut, että tuo aktiivihiili on tehokas ja alkaa saamaan isoa jalansijaa tässä valkaisussa. Jos kiinnostaa kokeilla niin linkki--> Black & White.
Lisäys: tämä tarjous on myös voimassa Ruohonjuuren myymälöissä!

Sitten se saavutti minutkin, joulufiilis. Oikeasti, ei ole ollut moneen vuoteen sellaista lapsenomaista intoa joulujuttuihin, valoihin, leipomiseen... nyt? Eilen ripustettiin takaterassillekkin jo valot. Etuterassilla on ollut viikon verran jo valot. Ja sitten haluan kynttelikötkin jo. Ja essun. Hei, kaikista maailman asioista shoppailemassa ollessamme halusin kulhoja ja uunivuoan!Houkuttelee leipomaan, eikö?

Samoin kaupassa oli jouluvaloja, ja minä sitten jäin ihastelemaan niitä. Oikeastaan matelin osaston läpi ja vähän väliä miehelle: Katso, ihana, ihana, mikä toi on, Ihana!! 

Tässä yksi, mielestäni kaunis kokonaisuus. Mitenköhän tuon saisi kotiin ja olisiko se jo vähän liikaa?


Ehkä vähän liikaa. Noin niinkun kotiin. Tai...miksi ei? :D 

Suunnittelin, että alan leipomaan näin alkuun muffinsseja. Ne ovat helppoja ja nopeita. Mielikuvitus on melkein ainoa, kun rajoittaa makuja. Itselläni on kolme lempparia: tuplasuklaa, laku ja appelsiini.


Tämä kuva on vuoden takainen, mutta vähän osviittaa. Perus muffaritaikina, Van Houtenin kaakaota sekaan taikinaan ja jokaisen muffinsiin sisälle pala valkoista suklaata. Ihan syntisen hvyää!

Taidanpa kertoa lisää ensi kerralla, kun muutoin tulee niin pitkä juttu jo. 

Ja nälkäkin meinaa iskeä, eli kokkailemaan suunta siis.

xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti