Follow Us @soratemplates

11/16/2016

Jeans and polar nights

Sieltä se tulee, niin monelle vaikea aika: kaamos. Itselläni taitaa olla jotain "vikaa", kun ei tuota kaamosmasennusta tule. Varsinkin täällä maalla olisi hyvät mahdollisuudet masennukselle, kun valosaastetta ei ole lähimaillakaan, saati naapuria. Totaalinen pimeys.

Lenkillä käyn otsalampun kanssa, nykyään hyvinkin tarkkana siitä, että patterit ei lopu. Näin kävi kerran ja aika orpo olo oli loppumatkan...samoin mielikuvitus heräili joka rapinan kohdalla.

Kaamos tulee kyllä säännöllisesti joka vuosi, miten siis selvitä siitä? Toisilla on kirkasvalolamppuja, D-vitamiinia ja ehken apuakin niistä. Osalla se on ihan kirjoitettu geeneihin, eli siinä ei asenne auta. Mutta osalla voisi auttaa pelkkä asenne. Miten niin ja kuka jaksaa olla iloinen kun pimeää, märkää jne? Kaupungissa on asteen tai kaksi valoisampaa. Katuvalot, jouluvalot, kaikki valot ovat kauniita ja tietty pimeässä näyttävät vielä kauniimmalta. Kahvilat, kotona kynttilät, kirja, filtti, treenaus, otsalamppu... voisi olla pahemminkin, kuin vain pimeää. Noin niinkun uutisia kun katsoo.
Ja positiivista sekin, jos haahuilee kauppoihin väsyneen näköisenä, on se suht ok..ei ole yksin ;)

Yksi, mikä itselläni on se piristys omaan lookkin, huulipuna. Tässä NYX:in oranssi versio.


Väriä, lisää väriä ja huulipunia!

Jotenkin olen ihastunut meikkityylin, jossa jätän ripsarin pois kokonaan. Pohja, kulmat, poskari ja luomille vähän väriä, muttei ripsaria. Kätevää myös sateella, ei valu. Kruununa huulipuna. Siinähän sitä.


Meillä on hauska kyltti autotallin seinässä, tuo muurahaispolku. Kukaan ei tiedä, mistä se tulee. Osoite ei ole lähelläkään tuota. Ehken siinä on joskus mennyt muurahaisten highway?


Farkut ovat vaan taas ihanat päällä. Pidin niitä syksyllä niin paljon, että taukoa tuli pidettyä koko materiaalista. Nuo farkut ovat from H&M, ja tosi hyvät jalassa. Joustavat jonkin verran, että jaksaa istuskella pidempiä aikojakin.
Nuo saappaat on Tokmannin alemyynnista pari kevättä sitten. Ei oikeata nahkaa mutta kyllä ne hyvin ovat kestäneet! Pieni vuorikin on, eli pientä lämpöä antavat. Hintaa taisi olla about 19€. Ei paha. 

Neule on from H&M myös, toppi basaarista- maata en muista. Koskaan ei ole liian myöhäistä haravoida? Ehkä voisi jo ruohonleikkuritkin viedä sisälle...

Villakangastakki from H&M, ylläri :). On muuten lämmin ja hyvä päällä. 
Myös korut, yllätys...H&M.


Tämä yhden naisen kuvausryhmä otti ilon irti päivästä ja pisti tanssien. Sinänsä hyvä, ettei noita naapureita ole, hullun leiman kai saa helpomminkin. Vain minä, kamera ja itsetehty kolmijalka. 

Mutta, tanssi auttaa aina mielen piristämiseen! Kaamos, I can handle thee!

Tyylinäyte kaamosta vastaan:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti