Follow Us @soratemplates

11/14/2016

Partyyy

No huh, mikä päivä. Kevennetty viikko liikunnan suhteen ja kiireinen kun mikä! Iisisti piti ottamani. Huomenna sitten.
Rouskutan samalla koulunäkkileipää, vanha kadonnut ja uudestaan löytynyt intohimo. Pelkkää margista päälle ja rouskis! Eilen rouskutin niin, että puoli pakettia meni kerralla...ainakin kuitua tuli!

Kaikenlaiset juhlat ovat joko päällä tahi nurkan takana. Sen sijaan, että olisin kokeillut niitä varmoja vaatteita, pikkumustaa tms, tai peräti ostanut uutta, päätin ottaa nuita vanhoja vaatteita komeron perältä ja haastaa itseäni. Vanhasta uutta tyyliä-kokeiluversiot.

Yksi on aika klassinen, toinen asteen rennompi ja kolmas totaalirento. Omaa persoonaa ripaus ja tässä kuvat, olkaa hyvät.

Ps. Niissä oli oma hommansa. Nyt kaappini on kuin pommin jäljeltä ja valaistus kuviin? Otsalamppuja roikkumaan seinälle... aika näky... onneksi kukaan ei nähnyt sitä näkyä. Paitsi nuo eläimet, jotka uteilaina pörräsivät mukana, liikaakin juuri nyt :D. Sitten kannatti vetäistä vielä kunnon lounas ennen kun alkoi kokeilemaan vaatteita...huoks.

Alla lookki nro1:

Mekko on niin vanha, etten edes muista mistä. Korut kulkeneet mukana ja tuo ihana: pussaavat tiikerit- käsikoru on kirppikseltä. Jos näkyy, niin koroissakin on hile- timantteja....

Lookki nro 2:

Vähän vauhdikkaampi, mutta aika mukava päällä! Yet...not sure about that.

Lookki nro 3:

Vähän kuin 70-lukua. Olen hulluna trumpettilahkeisiin! Ja nuo kengät ovat vaan niin söpöt. Vähän väriä muuten tummaan lookkiin.

Nämä siis kaivoin kaapin syövereistä ja lisää taidan kaivella. Ei aina tarvitse ostaa uutta? 
Sanoo nainen, joka haaveilee että pääsisi Kaarina K:n liikkeeseen paksun lompakon kera. Ja mielellään kuljetus hoituisi limousinilla. Lounas..hmm..ok, Kappelissa. Niih. 

Mutta kolme erilaista tyyliä, jospa joku joutuu käyttöönkin.
Nyt lisää näkkäriä ja taisin luvata siivotakkin vielä. Miten onnistun aina saamaan kiireen itselleni? Taito tuokin.

xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti