Follow Us @soratemplates

11/28/2016

strong woman and lost my high heels

Mitä tarvitaan vahvaan naiseen? Lihaksia? Isoja kyynärpäitä? Asennetta! Lempeyttä. Vahvuutta auttaa muitakin.

Välillä tuon vahvan naisen käsitys on mielestäni vähän hakoteillä. Joillakin on se käsitys, että vahvalla tarkoitetaan dominoivaa, kaiken jyräävää henkilöä. Siihen pystyy olematta vahva.
Vahvalla on varaa kannattaa välillä muitakin, Ja vahva nainen on oma itsensä, kantaa oman persoonansa ja uskaltaa myös näyttää se.

Tuosta tulee aina mieleeni se, että pukeutuminen ei ole kiinni merkkivaatteista, suurista rahoista tahi onko ihan muodin harjalla, juuri nyt. Muoti kun muuttuu kokoajan ja sitä kun uusisi kaappiaan joka uuden trendin mukaan, niin konkurssi ainakin minulla.

Itse uskon, että muotia on luottaa omaan juttuunsa. Jonkun mielestä se voi olla aivan älytöntä, mutta itseasiassa se on helpottavaa.

Seuraava vaatetus on kursittu kasaan vanhoista vaatteista kaapista. Pikku probleema meinasi tulla mukaan, kun en löytänyt mustia korkkareitani. Itseasiassa....taisi jäädä vuonna 2013 eräälle kuvauspaikalle ja sillä matkalla ovat. Eli, peruskorkkarit hankitalistalle!

Sitten rupesin koluamaan kaappiani ja löysin vanhat, mutta oikeastaan käyttämättömät avokkaat! Vähän erilaiset, liekeissä näyttävät olevan :). Tuo kuosi on ihanan villi! Ajattelin, että piristää kunnolla tuollaista liituraitalookkia.

Tuo liivi on Ritva Fallan mallistosta, itse ostin kirpparilta muutamalla eurolla. Aika hyvä diili! Se vaan on niin hyvän mallinen päällä ja materiaali on kestävää.

Loput taitaakin olla from H&M. Paitsi kaulakoru, se on jostain tullut mukaani. Muutoin siis olen H&M luomus :D. Aika ylläri varmaan... En ostaisi kyseisestä putiikista, jollei olisi minulle sopivat vaatteet. Materiaalit ovat parantuneet mennestä ja kierrätys on hyvä homma! Hintakin sopiva.
Tiukka treenipäivä tarkoittaa nykyään meikitöntä samalla. 
Ja kengät, aivan liekeissä!!


Päätin tänään jotenkin hemmotella itseäni, sillä viikonloppu(kin)oli aika rankka. Kun seisoo läheisen sairaalasängyn vieressä ja ei oikeastaan voi millään tavalla juuri siinä tilanteessa auttaa...niin avuton olo. Katsoa,kun toinen vaan on jossain muualla välillä.

Laitan valmentajalleni  palautteen joka sunnuntai. Kerron,miten on treenit ja ruokapuoli mennyt. Jostain taisi paistaa läpi tuo väsymys ja pieni lause, jossa tsemppaa pitämään selkärangan tässä asiassa palautti sen verran takaisin että tämä hemmottelu menikin terveelliselle puolelle. Jouluna ehtii taas mässäilemään hallitusti ;).

Eli, tein vahvaa kahvia ja kahvimaitoa vatkasin, pientä vaahtoa sekaan. Kivasti tuo maito valui, vähän raidottaen kahvin!
Propud- suklaaprotsku ja applesiini kaveriksi tarjottimelta ja pieni hemmotteluhetki valmis. Ei se tarvitse sen ihmeempiä. Vain se pieni hetki ja vähän eri kattaus kun normi kahvimuki, niin siinä se.

Aika hölmöä olisikin tuhota kaikki työ, mitä on tullut tehneeksi pari vuotta sen takia, että tunnepuoli on vähän heikommalla välillä. Myöhemmin masentaisi sitten se.
Pieni hemmotteluhetki :)

xoxo
2 kommenttia:

  1. Maarit, I love the heels... they look great on you.. I think a woman having strength can mean so many things... not always about muscles... attitude is very important xox

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you dear Launna! <3 I agree, attitude and also softness is important :) xoxoxox

      Poista