Top Social

Joulun jälkeistä elämää

No huh, Joulu oli, tuli ja meni. Nyt chillaillaan välipäivät ja uutta vuotta kohden mennään. Oli itseasiassa aika ihana joulu. Käytiin katsomassa mammaa sairaalassa, vietiin pari torttua ja piparia matkassamme, sitten kotia ja "sokka irti", eli syömään.

Viime jouluna oli suht tiukka linja, mitä tuli syötyä kun dietti oli vasta oikeastaan alussa. Tänä jouluna sovittiin valmentajan kanssa että ei murehdita asiaa sen enempää. Syö sen pari päivää ja sitten paluu arkeen. Nestettä toki tuli ja on, mutta kun ei jatka pidempään mässäämistä niin no worries.
Ja totuuden nimessä on pakko myöntää, ei kunto kestäisi tätä syömistä pidempään....Tulin juuri ekoista treeneistä sitten joulun ja ah...paha olo vieläkin syömisestä! :D Hulluahan tuo on mutta...ja protskua en pystynyt sitten ottamaan ollenkaan, kun on suklaan makuista. On aika kova kankkunen vielä edellisistä sukunoista. Jos sen saisi imaistua vähän myöhemmin... rankkaa!?

Oltiin kotona ja pelattiin, relattiin ja leffoja tapitettiin. Siinä se. Ainoa aktiviteetti..tai oikeastaan niitä oli kaksi: sauna ja hautausmaa. Eilen suhattiin Malmille omaa sukuani moikkaamaan. Sinänsä helppo sukukokous, kun kaikki mullan alla. Ok, vähän mustaa huumoria ja itselle helpompaa. Mutta kun olimme siellä ilta- aikaan niin onhan se vaikuttava näky, se kynttilämeri! Kaunista.

Sovittiin, että joululahjoja vain yksi tarpeellinen per nokka ja siinä se. Näin myös tapahtui. Itse sain sen levysoittimen <3 !!!


Mama, mikä toi on?? :D 

Pistin sitten soittaen miehelle Acidia sekä housea, ja ilme oli näkemisen arvoinen! Vanhaa kunnon clubimusaa....Aciiiid! Oi aikoja. Mutta oli kuitenkin vieläkin hyvän kuuloista! Ja vasta pääsin alkuun kuuntelemisessa. Niin paljon vielä jäljellä, ihanaa... 

Ötökät saivat tietty omat pakettinsa. Isoin koiruus suorastaan sekosi luun koosta! Hänelle tuo ruoka tuppaa olemaan tärkeintä. Tytteli vahti lähinnä omaansa ja söi silleen sirosti.


Ja katitkin saivat herkkuja:


Omakuvia ei taida tulla otettua viikkon, kun ihan pikkasen puristaa vyötäröltä. 

Nyt on muuten se sesonki, kun sähkäri on täynnä diettijuttuja. Joulun jälkeen, tiputa kaikki kilot päivässä! Mitäs jos vaan palaisi normi syömisiin ja unohtaisi kaikki poppakonstit. Pidemmän päälle terveellisempää....

Jaa juu, napsasin muuten otsiksen. Aika hämmentyneenä vielä, että pilasinko nyt pehkon vai onko ok. En vieläkään varma, miten suhtautua. Joskus, aikaa sitten oli otsis ja viimeiset vuodet ei. Nyt...hmm...en tiedä. Apuva. ehkä? Tai... noh, on sen verran lyhyt ettei sitä poiskaan saa, varsinkin kun on luonnonkiharaa hiusta. Että pidetään nyt sitten..kun ei voi muuta. Jospa tuohon tottuisi. Hmm.......

Nyt sitten kahvia ja Call of dutyä hetki, jospa se protskukin kohta jo uppoaisi.

Mutta hyvää tätä viikkoa kaikille, aktiivisuustasot tappiin!

xoxo


2 kommenttia on "Joulun jälkeistä elämää"
  1. Maarit... I am happy you had a nice Christmas, spending it with family and friends is what is most important xox

    VastaaPoista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature