Follow Us @soratemplates

12/04/2016

Things that keeps me sane

Joskus...noh, usein..ok, kun vaikka uutisia katsoo, niin kyllähän tuo maailman meno on aika hullua välillä. Oma elämäkin on hektistä ja omat juttunsa on siinäkin.
Mutta kun olen sellainen positiivari, niin pyrin aina löytämään jotain hyvää, oikeastaan kaikesta. Toki joskus tuntuu, ettei sitä juuri sillä hetkellä näe, kun on oikein vaikeaa, mutta jossain välissä valo pilkahtaa.

Tänään hiippailin pitkin pihaa ja nautin talvesta, kun kerrankin pakkasta ja aurinko lepäsi lumen pinnassa. Täydellinen talvipäivä! Kruununa sekin, että vapaapäivä kaikesta. Huomenna alkaa sekä uusi ruokavalio taasen (huh, siis sen syömisen määrä!!) Ja uusi treeniohjelma (huh sen treenin määrä). Tähän väliin on pakko todeta että ihanaa! Kun tsekkasin sen treeniohjelman, niin ihanan raskasta treeniä luvassa. Taidan ehken olla koukussa tuohon hommaan. Kai sen voi jo varovaisesti myöntää...

Mutta, sanotaan että kuva kertoo enemmän kun tuhat sanaa, niin varoituksen sana tähän väliin: tulossa monta tuhatta sanaa! En ole pitkään aikaan ollut kameran kanssa pihalla, muuten vaan ja nyt taisin ottaa tuota aikaa takaisin. Toivottavasti fiilis välittyy myös sinne teille!

Aloitetaan luonnosta. Luonto on aina ollut sellainen ankkuri, paikka missä pystyy hengittämään kunnolla ja nollaamaan aivot. Puiden läheisyys, ok, halailen yhtä puuta aika ahkeraakin, maa, ilma... hiljaisuus. Ei voi rahalla ostaa. Olen siinä mielessä onnekas, että saan asua rakkaan luonnon keskellä. Kirjaimellisesti. ;)

 Nämä kuuset suojaavat taloa sekä tuulelta että auringolta. Oikealla se puu, jota halailen ahkeraan.. tosi vanha hevoskastanja ja nähnyt luultavasti sodankin. On se viisas puu!


 Asumme kirjaimellisesti pellon keskellä..peltojen pikemminkin. Melkeimpä joka suunnassa peltoa, poikkeus se suunta, josta tullaan pihalle. 
 Jostain syystä tuo simppeli kannon jämä on jotenkin omaan silmään kaunis. Kaikessa karuudessaan.

Tässä oli aikoinaan kaksi tonttia ja kaksi kotia. Ne on sitten yhdistetty yhdeksi suureksi kokonaiseedeksi ja tämä portti vie toiselle puolelle. Kun aurinko osuu siihen niin ihan kuin menisi toiseen maailmaan jo.Ulkohuussin kuurankukkaisia. On meillä siis sisävessa, mutta tuo on siltä ajalta, kun taloa on rakennettu. Tuli tuo tarpeelliseksi Tapanin myrksyssä, kun olimme 11pvää ilman sähköä. Kaikki kunnia ensiselle ajalle! Suuri asia :D


 Koti ja perhe, ne pitävät minut pinnalla. Meillä on, niinkuin olen keronut 4 kissaa ja kaksi koiraa. Me, eli minä ja mieheni. Joka ei ole linssilude ja kunnioitan sitä ;). Vanha maakellari, joka löytyi puiden raivauksen jälkeen.


Mr. Frog, hengaillut tuossa jo muutaman vuoden.


Kyllä, takka päällä :)


Tehdään aika pitkälti kaikki itse.


Lauma? :)

Treenaus. Vaikkakin näyttää meidän sali alkeellisesta, niin oikean valmentajan ohjeilla sellainen raaka old school- treenaus on aivan älyttömän tehokasta! Huomaa taas, tee se itse- teema. Hyvin pärjätty!


Tämä tuli laitettua seinään muistutukseksi, että treenatessa keskittyy. Miehellä lähti olkapää ajatuskatkoksen seurauksena pois paikoiltaan ja sen jälkeen keskittyminen on ollut 100%!

Ainoa peili, joka löytyy.

 Oleelliset: penkki, lämppäri ja musiikki.


Matka treeneihin on valtava....


Meidän sali <3

Näin, tuli sitten oikein innostuttua! :) Nyt kokkailemaan jotain hyvää, ihanaa sunnuntaita kaikille!

xoxo


2 kommenttia:

  1. Maarit... I know it's coming to the time of the year that you love... our winter is on it's way, I don't enjoy this time of year myself, so I am grateful that I won't have to go out in it very often...

    It's good you are getting back into an exercise regime... I need something to get me started, there has to be some sort of exercise I can do that won't injure me more... I do think I have to work with weights first to gain some strength... xox

    VastaaPoista
  2. Yes it is! You remember so well, I love winter! And also, hoping that you dont get strong one, so you can enjoy this time too...weights are totally good start to protect your body: giving more power and by that protecting bones etc... I´ll be here for you if you need some cheering!! xoxoxo

    VastaaPoista