Follow Us @soratemplates

12/09/2016

treenipäiväkirja ja ei ihan lady


Tajusin tänään, ketä tulee itsestäni mieleen. Siis enemmän luonteen kautta kun ulkonäön..Sandra Bullockin hahmo Miss FBI. Ihan totta, voin niin samaistua tuohon hahmoon! Ja toinen, Bridget Jones.
Ehkä olisi ihanaa olla vaikkapa täydellinen hahmo, esim paholainen pukeutuu Pradaan- leffassa, mutta ei. Olen sellainen koheltaja/poikatyttö ja sellaisena taidan pysyä. Vaikka kuinka pistäisin itseni kuosiin ja yrittäisin, niin jotain kaatuu tahi kompastun.

Tuo tuli tänään (taas) mieleen kaupoissa kiertäessämme, kun innostuin leikkimään sellaisella isolla pehmolelulla... lentävä lohikäärme taisi olla, tai sitten vihreä yksisarvinen. Noh, siksi minulle ei ole kauniita kattauskuvia tahi sisustusjuttuja.
Ei sillä, että taidot eivät riittäisi,ei. Johtunee pikemminkin siitä, että jo lapsena mielummin teippasin kaapiovet jeesusteipillä kiinni, kun piti siivota. Tietty tavarat kaapissa "piilossa"..olisi ollut muutakin tekemistä! Äiti tiesi tuon tietty, ja siivota piti, mutta mielummin olisin vaikka mennyt ulos, kuunnellut musiikkia..piirtänyt...lukenut Englantia tahi muuta vastaavaa. Niin tylsää, siivoaminen!

Itseasiassa lääkäri Mehiläisessä sanoi kerran, että jos on yliliikkuvat nivelet, niin kaikki pieni liike tekee huonoa nivelille, tarkoittaa siis että esim ikkunanpesu ei ole terveellistä ;).

Mutta sitten asiaan. Uusi treeniohjelma tuli korkattua tämän viikon alussa, ja se vei kirjaimellisesti jalat alta. Ainakin tänään, kun oli jalkapäivä, toissapäiväni kädet olivat toivottoman jumissa. Eli ohjelma toimii! Tilasin Fitnesstukusta treenipäiväkirjan, sillä itselleni on sekä helpompaa pitää numerot hallussa että kiva katsella myöhemmin kehitystä.
Muutoinkin rakastan ihan kynällä kirjoittamista, niin tämä on myös siihen hyvä homma. Aika pitkälti asiat ovat nykyään digitaalisessa muodossa ja kynä taitaa olla vanhanaikainen. Mutta, ah, niin helppo!

Uusi treeniohjelma on lineaarisesti nousujohteinen, ja simppelisti siis joka viikko 2,5kg lisää ja joka toinen viikko toistoja vähennetään. Tässä tulee tuo päiväkirja isoksi avuksi.Yhdellä sivulla tosi paljon tilaa ja kaikenlaisia taulukoita ja kattavasti voi merkitä kehityksen että myös päivittäiset liikkumiset.

Niinkuin näkyy, todella helppoa.


Itse merkkasin treenit näin, kun on itse ohje salin seinässä niin helppo katsoa liike. Toistojakin on liikkeissä, suurimmaksi osaksi 4, hyvin tilaa merkata ne. Vähän aloittelin kirjoittamista, mutta idean varmaan saa, Tosi monpuolinen! Itselläni tämä on kolmas kirja, mutta ehdottomasti järein.


Sivuja riittää ihan kivasti, krampin saa ennenkuin kaikki on täytetty... :) 

Ja myös muistiinpanojutut on huomioitu. Tai niinkuin itse käytän: piirtämiseen. Valkea paperi on kynälleni haaste: pakko täyttää kuvilla. 

Kaiken kaikkiaan hyvä kirja. 

Hintaa tällä kirjalla on 13.90€. Ei paha!

Sitten vain poseerauksia, toinen mitä en voi vastustaa: kamera. Oli näillä tarinakin, mutta totesin sen olevan niin arka, että kuvat kertovat mitä kertovat. 


Be strong, no matter what. :)

Hyvää viikonloppua kaikille!

xoxo

Ainiin, ihanat uudet mukit kahvitteluun:

Prisma, about 1€/kpl.1 kommentti:

  1. Striking a post Maarit... good luck with the training... I need find things I can do so I don't injure my sciatic nerve and knees... After Christmas I will be Google it to see what type of exercises I can do xox

    VastaaPoista