Top Social

45v ja vanha????

Ok, nyt mie oon vähän ärtynyt. :) No olen ja en. En tosissani, mutta pieniä epäkohtia näköpiirissä ja ajattelin ottaa kantaa.

Ja vieläkin kirjoitustyyli töksähtelevää, käsi kiukuttelee vieläkin, Pahoittelut siitä.

Oletteko huomannut, kun tulee vaikka jokin kysely tahi markkinoidaan jotain nuoruuden tuotetta..siinä on merkinä kohdeyleisölle 18-45v. Eli, kun toukokuussa täytän 46 niin hei hei nuo tuotteet?? What?? Ehken tässä kohtaa tuli sanottua hei myös tuleville entisille yhteistyökumppaneille?

Miksi kriittinen raja, 45? Oikeasti? Onko nainen tai mies 45 about juuri ja juuri ok, mutta kun täyttää 46 niin pois ja kiertoon? Mitä on oikeasti vanhuus?

  • Ryppyjä? Ei...niitä on kaikilla. 
  • Asenne? Kyllä, mielestäni nuorikin voi olla "vanha", eli hyvinkin kehittynyt, vanha sielu. Ja se on tosi ok.
  • Numerot? No ei tod! 
  • Elämänkokemus? Kaikilla on, iästä huolimatta.
  • Ulkonäkö? Miten se määrittää ketään? 
  • Pukeutuminen? Nythän vaarinhousut ovat muotiin tulossa...
Siis lähtökohtaisesti numerot. Valitettavasti. Itselleni kävi niin, että luultiin nuoremmaksi, 35, ja kun kerroin oikean iän niin OMG, oleksä niin vanha? EI uskoisi. No niin, eli numerot teki sen! Muutoin menin nuoremmasta, mutta kun kerroin numerot niin vanhenin heti!? 

Jollen kerro ikää, saanko pitää tiettyjä vaatteita ja tuotteita? Kun kerron iän, niin tuodaanko minulle vaatekaupassa automaattisesti rekiltä "Yli 45" jotain...tylsää. Tylsää siis itselleni, joillekkin tyylikästä. 

Lehdestä saa lukea niin paljon, että ihminen, nainen, mies, ikää 45 tai vaikka 52 haki töitä ja torppasi...kyllä, numeroihin. Kun tämän ikäisenä ei vaan jaksa enää..?? Oikeasti? Itse tunnen olevani paremmassa kunnossa kun nuorena! Ja ihan totta vielä tuo. Hei, on hyvin orastava six pack nyt..vaikka sillä ei ole mitään osaa eikä arpaa minkään muun kanssa kuin sen, että itselläni on intohimo ja tavoite. 

Mielestäni, kun katsoo ikäisiäni, on heitä jotka antavat vaan olla. Heitä on ihan joka numeroissa. Ja so be it! Ei ole keneltäkään pois. 
Samalla, heitä, meitä, jotka treenaavat ja pitävät huolta. Ihan 60vee ikäluokasta asti..70veekin ja ulkonäkö on nuoremman oloinen. So be it, too. Ei sekään ole pois keneltäkään. 

Mutta se on pois, kun luokitelllaan numeroiden mukaan! Niin old school, että! 

Olisi ihanaa saada yhteisytökumppaneita eri tahoilta, mutta numerot? 
Olisi ihana saada samaa palvelua, kun saa kivijalkakaupassa, jossa ikää ei toitoteta. Mutta kun hoidat puhelimessa ja ikä tulee esille----> osastolle vanhus. 

Itse en tunne olevani vanha. Ei varmaan moni muukaan ikäiseni. Se vanhentaa, kun toitotetaan että alkaen 45 ei kuulu kohderyhmään. Ei ole siis elämää sen jälkeen. Jotain maagista on pakko minullekkin siis tapahtua toukokuussa, kun synttärit tulee? Katoan. Rupsahdan. Hommaan rollaattorin valmiiksi?

Jos alkaisikin numerottomaksi. Muutoinkin lokeroiminen millään tasolla on niin tyhmää. Se vaan on. Ulkonäkö, kilot, ikä, vaatteet...joko in tai out. Tyhmää. Jokaisen kilon, vaatteen,numeron sisällä on elävä ihminen, jolla on unelmia. On intohimoja. Omat vaikeudet. Rakkaus. Elämä. Ihan yhtä tärkeä kun kenen tahansa. En ole sen tärkeämpi kun seuraavakaan. 
Siihen ei vaikuta onko akateeminen vai duunari. Tai työtön, sairas, ihan mitä vaan. 

Saitkohan tästä kiinni? Voisin kirjoittaa niin paljon selkeämmin ja enemmän jos käsi antaisi. Mutta toivon, että se kuuluisa punainen lanka löytyy..


Kuvahaun tulos haulle quotes about women and age funnyKuvahaun tulos haulle quotes about women and age funny


Kuvahaun tulos haulle quotes about women and age funny

;) 

xoxoxo

1 kommentti on "45v ja vanha????"
  1. The age thing gets to me only because others think you get to a certain age and you are old... When I tell people I am 53, they are shocked, I am not sure why as I know many 53 year old people that look great... I think it's when you stop caring about yourself, that's when you get old xox

    VastaaPoista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature