Follow Us @soratemplates

1/02/2017

Hanuri tulessa ja muita ajatuksia vuodelle 2017

Ihan tosi mahtavaa vuotta 2017 kaikille! Toivottavasti se alkoi kivasti teilläkin! Ja jollei, niin no hätä, ei tuo uusi vuosi päivänä määritä koko vuotta,

Meillä meni tosi rauhallisesti. Oikeastaan ihanan rauhallisesti.
Viikkoa varjosti se, että mulla oli kuin olikin kankkunen neljä päivää joulun jälkeen...hups! Ihan siis syömisestä, kun kroppa ei vaan ole tottunut siihen ahtaamiseen enää. Arvatkaa, tekikö pahaa suklaan makuinen protsku treenin jälkeen...jaiks! Hommasin sitten mansikan makuista, ei pystynty vaan juomaan...

Mutta uusivuosi, oltiin, chillattiin ja hengailtiin. Siinähän sitä. Kävin vielä lauantaina treenit tekemässä ja sitten oikeastaan vähän syötiin, pelattiin, saunaa, leffaa, pienet siivut whiskeytä ja peliä. Keskiyöllä mentiin pyjamissa takaterassille raketteja katsomaan. Täällä on siitä hyvä, kun valosaastetta ei ole oikeastaan ollenkaan, niin naapurien raketit näkyvät tosi hyvin omalta pihalta. Tänävuonna ei hommattu omia, mutta ehken ensivuonna sitten. Nukkumaan mentiin jo 0.45... :D Kun väsy iskee niin se sitten iskee!

Sitten otsatukka.Se tunne, kun on napsaissut kunnolla itse hiuksia ja alkuun ajatteli että yes! Hyvä homma. Sitten että voi piip...mitä tulikaan tehtyä. Näin kävi mulle ja otsatukalle. Vielä mielenkiintoinen piilottaa, kun leikkasin lyhyeksi ja on luonnonkiharaa...kivasti menee sellaiselle isolle pallolle puoleenväliin otsaa, muistuttaen lähinnä muinaista Prinssi Rohkeaa. Huoks...onneksi on suoristurauta, lakkaa ja geeliä...

Oppi meni perille. Ugh.

Sitten tuo hauri-juttu. Taisi treenit mennä perille kun ahteri on aivan jumissa. EN valita, sillä niinhän treenien pitääkin tuntua. Mutta kun laiskana en venytellyt niin kävely on aika koomisen näköistä. Laitettiin meidän pikkumakkariin, eli juuri siihen huoneeseen, johon on yhdistetty toimisto, pyykkiteline, sohva, lukunurkka....eli siis kaikki mahdollinen, niin takkatuli. Mies meni sohvalle takan eteen ja kaikki ötökät oli seurana. Itse ajattelin, etten voi nukahtaa kun pitää katsoa, että mies pääsee yövuoroon. 

Nokkelana ajattelin, että toimiihan tuo kuuma takka minisaunana ja helppo paikallistaa yhteen kohtaan. Eli, asennoksi Child pose- asana ja niin, että ahteri takkaa kohden. Väliä takkaan ei paljoakaan ollut.
Kuvahaun tulos haulle child position asanaSiinä se, asana. 

Ideana oli vielä jatkaa yläspäin katsovaan koiraan: 

Kuvahaun tulos haulle alaspäin katsova koira asanaOn muuten ihan tosi hyvä liike venyttelyyn!

Ja ihan kaiken pohjalla oli tehdä niinkuin Yin- joogassa, eli antaa kropan venyä muutaman minuutin samassa asennossa...heräsin tuosta ensimmäisestä asennosta ahteri aivan tulessa 15min jälkeen! Ainakin rentoutui. Varmaan kohta jo voi istuakkin. 

Sitten ajatus syömisestä. Kun nyt pyhät ovat takanapäin ja arki rullaa taas, niin huomaan syöväni koko ajan. Siis, jouluna oli niin helppo kerätä kaloreita, kun ruoka oli kaloripitoista. Nyt, kun taas täytän uskollisesti sitä 2000kcal/pvä niin tuntuu että terveellisellä ruoalla olen joko lautanen kädessä tahi kokkamassa seuraavaa annosta. Siis siihen kalorimäärään saa syödä oikein urakalla! 

Tunti sitten söin (eli klo 20) lounaan. Päivät vähän venyvät, kun heräilen vähän myöhempään. Jäljellä on vielä iltapala, kananmunia, raejuustoa yms... mä syön, ja sitten vielä syön! :D 
Ja taasen, en valita. Naurattaa vaan tuo, kun jotain suussa melkein koko ajan. Noh, lihaksiin menee!

Vuoden ensimmäisen viikon halusin aloittaa kunnon kahvilla. Kävin aamupäivällä...siis päivällä, kli 13 kaupoilla. Lidlistä saa tosi hyvää papukahvia.


Täyteläinen, vahva maku. Jotakuinkin 9-10€/pussi.
Ja autossa mahtava tuoksu!

Latasin sitten meidän Sandstrom- kahvimasiinan täyteen ja kun mies nukkui niin enpä ajatellut asiaa ensin. Kruts kräts graaaahhh kuului! :) Kuuluu meinaan aika kovaa  ääntä, kun tuo jauhaa papuja. Ajattelin. että naapurin muksukin herää kohta. Se efekti, kun ihan oikeasti yrittää olla hiljaa...äkkiä keittiön ovi kiinni! Piipittää vielä 5 keraa, kun kaffe on valmsta. Minä yritän hyssytellä, notta olehan nyt hiljaa...puhuin siis kahvinkeittimelle. Näin.
Mutta hyvä keitin tuo on. Toisena keittimenä Mocca Master niin sumpit poroilla tai pavuilla taattua laatua!

Lopputulos, ihanaa mustaa nektariinia. Kahvihirmun unelma!Nam!

Jaahas, jos sitten hetki rentoutusta ja sitten ylläri: kokkaamaan! :D

xoxo

Hyvää viikkoa kaikille!


4 kommenttia:

 1. Happy, Happy New Year Maarit... I wish a healthy, joyful & successful year and onward xox ♡

  VastaaPoista
 2. Niin haluaisin oman kahvikoneen ja jo se tuoksu, kun jauhaa pavut, aah. <3 Hih tuo otsarihomma on kyllä tullut tehtyä mmonet kerrat ja otsis olisi tosi hyvä nuorentaja omille otsarypyille, jotka on syvät. Voihan hanuri sentään, mutta hei hyvä sinä ja jos tuntuu, niin hyvin olet hommasi tehnyt. Pystytkö edes istumaan?

  Muiskuja päivään ja hei jos menet tuoksuttelemaan Bonboneja, niin tuoksuttele ne molemmat. Bonbon ja Bonbon Couture <3 Vieläkin joka päivän tuoksu on Bonbon, oon koukussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tuo masina kyllä niin ihana että! Se tuoksu...vaikka ääni on kuin sepelimylly niin maku on vaan täyteläinen! Hih, onneksi en ole yksin tuon otsis-jutun kanssa, kun se vaan on välillä vaikeaa,..hiushommelit. <3 Tänään pystyn jo istumaan, mutta kirjoittaminen on vähän vaikeaa...käsitreenit :D

   Muiskuja sinnekkin ja aivan varmana tuoksuttelen nuita Bonboneja, aika piankin! Kuulosti niin ihanilta. Joskus tulee vastaan vaan sellaisia tuoksuja, jotka jäävät legendaksi. Oscar De la Rentan tuoksu on myös yksi niistä... xoxo

   Poista