Top Social

Housut, johon vielä joskus mahdun

Nyt, kun on ollut aikaa, niin katselen vaatekaapista niitä vaatteita, joita en ole syystä tahi toisesta pitänyt. Kovasti koitan löytää käyttöä kaikelle, kun surku niitä on poiskaan nakata.

Tänään pengoin kaappia ja löysin nuo housut. Olen ostanut ne..hmm...viime kesänä? Muistaakseni. Ja vaikkakin kokolapussa lukee 40 niin vastaa jotakin 38 kokoa. Samalla pistin päälle tämän mielenkiintoisen värisen paidan, jonka väri on vähän eri kun oli kuvastossa. Pieni sävyero, ja muistuttaa...enpäs sanokkaan. ;) Mutta, jotain sillekkin pitää keksiä! Tuo neulekkaan ei ole ollut päällä ikinä oikeastaan, sen olen ostanut jostakin vuonna jotakin.

Jonkinlainen ruskea/sinnepäin ja sininen- fiilis nyt sekä kotona että vaatteissa. Meikissä ei tule omiin silmiin sinistä, kun väri muuttuu sinisestä harmaaseen ja vihreään mielen ja väsymyksen mukaan. Kun ollaan siinä harmaassa niin tuo sininen korostaa hailakkuutta ja näytän lähinnä haamulta.

Mutta vaatteissa, ehken? Tuo sininen neulejuttu taitaa olla ainoa sininen tällä hetkellä, jota omistan kenkien lisäksi, kertonee suhtautumisen itselläni siniseen. Ja yksi kaulaliina on!

Kun rupesin sullomaan itseäni nuihin housuihin, meinasi jo usko loppua. Ok, siis söin alle ja litran vettäkin... :) mutta ilmankin, piukat ovat! Vinkuu kävellessä ja istua ei uskalla. Vedin mahaa sisään, ei tarvinnut sentään sohvalle mennä! (Lähellä oli...) Happea en pahemmin saanut, joten kuvaukset sujuivat hyvinkin nopeasti. Mutta, kun kevät saapuu, mahdun noihin hyvin ja voin jopa istua! Ainakin tuo on seuraava tavoite. Eli ristin nuo siis seuraaviksi tavoitehousuiksi.

Näihin siis pitäisi sulloutua. Hyvin jäi tuo lahje, kun etsin sisäistä voimaani kokeilla housuja. Nekin kai etsivät voimaa, jotta kestävät minut??Hopsaa ja päällä! Huh....kiristää "pikkasen".Neuleen ja kenkien kanssa, eli sinistä tuohon...vihreän ruskeaan...paitaan.Ps. Huomaa hiusten kiiltävyys! Värjäämättömien hiusten ongelma: kiillottomomuus. Vastaus: rypsiöljy ja puoli tuntia saunaa. 


Sitten vähän rockimpi versio:

(pöllin ukkokullan nahkaliivin siis...)

Peili muuten ei ole likainen. Se on pappani tekemä tosi kauan sitten ja sellainen harmaa kalvo päällä nyt. En raaski heittää menemään, joten tuossa tuo roikkuu. 

Pieni moshaus päivässä pitää niskat kunnossa?! :)

Vaan, ihan kivat housut olisivat, jos vähän isommat. Tai minä pienempi. Mutta sinänsä hyvä, että tuli jotain taas, jota tavoitella. Koklaan seuraavan kerran kevään kulmalla ja katsotaan, kuin käy. 

Muutoin en kyllä pidä, liian ahtaat housut ovat vaan niin...huh! Se makkara, kun istuu...ei ei ei, flap ja läsähtää ...


Takaisin kotivaatteisiin...kahvia ja muutoikin kuvaa fiiliksen... :D


xox

Kaikki muuta from H&M, paitsi nahkaliivi. Se on from Leather Heaven.
2 kommenttia on "Housut, johon vielä joskus mahdun"
  1. Maarit the pants look great on you... I am with you about having a comfy pair of pants. I don't want to feel like a sausage in my pants either... you don't by the way... they look very nice on you xox

    VastaaPoista
  2. Thank you dear Launna <3 <3 feels good, that you said that! :) Sitting is a different story... ;D xoxoxo

    VastaaPoista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature