Follow Us @soratemplates

1/23/2017

Kaikenlaista höpinää maanantaille ja paluu juurille

Ensin, osio mä vaan ihmettelen! Joko aika on tosiaan ajanut ohi jo, tai sitten on aihetta ihmettelyyn. Ok, jokainen taplaa tyylillään ja itsehän olen sanonut etten lokeroi..mutta ihmettelen.

Aloitan aamut yleensä kahvilla ja lukemalla iltasanomat netissä. Kyllähän tuo maailman meno kiinnostaa, hyvässä ja pahassa. Pari juttua vaan pomppasi tänään esille, taas.


 •  Ihmis- Ken. Ihan oikeasti, voi olla hänelle tärkeä juttu ja sisin täyttä kultaa.Kukin tekee tietty itselleen niinkuin parhaaksi näkee. (why oh why) Mietin, onko täydellisyyden tavoittelu mennyt liian pitkälle...lääketieteellisesti ja myös kertooko yhteiskunnastamme? Pakko olla täydellinen.... Toivottavasti ei.
 • Instan College babes....Juu, oikein kauniita ja hyviä kroppia. Varmaan taustalla halu tulla kuuluisaksi tahi /ja vaikka mallimarkkinoille. Onhan tuolta instasta löydetty moneen juttuun ihmisiä. Mutta...katsoin nuita sivuja ja tuli väkisinkin mieleen, ketä siellä eniten pyörii. Jotenkin vain vanhemmat miehet kuolaamassa nuoria...niin helppoa! Jaiks, jos olisi oma tytär. Nyt voin todeta, että jonkinlainen ikähommeli on iskenyt? :D 
No nyt on ihmetelty ja takaisin omiin juttuihin. Nyt , kun nude- meikki on tulossa muotiin, niin minä innostuin meikistä. Kerroin jo aiemmin tuon, mutta nyt lähtee jo lapasesta! Smokey- eyes oli viikonloppuna,,,Vähän varovaisena versiona, mutta enemmän kun pitkään aikaan! Ennen ja jälkeen- fotot: 
Tuo oikeanpuoleinen on otettu lenkillä, tuulee oikein kivasti ja pipo unohtui kotiin. Not too smart! Mutta ah, meikkiä...ihanaa meikkiä! Siveltimiä, värejä, rajauksia...gimme more! Ja kunnon peittävällä pohjalla. 

Tästä on sitten hyvä siirtyä seuraavaan aiheeseen, takaisin juurille. Kerroin tuolla jossakin välissä, että otin kokeiluun Lidl:in kasvovoiteen. Olen käyttänyt sitä tähän asti, eli annoin sille aikaa näyttää taikansa, noin..olisiko kuukauden. Lopputulos:ei jatkoon. Valitettavasti. Hinta olisi ollut niin hyvä. 

Miksi ei jatkoon? Itselleni se teki tosi kivan suojakuoren iholle, kun sitä levitti. Näytti hyvältä. Mutta kun nyt viimeaikoina pesun jälkeen olen huomannut, että sen kuoren alla ei tapahtunut mitään hoitavaa. Eli ikäänkuin laitoin maskin päälle ja iho veltostui kaikessa rauhassa alla. Eli taika oli kaunis kuori, hoito-ominaisuudet? Ei ollut kuitenkaan mukana. Meikin alle voi olla hyvä ja onkin, mutta kun iho tarvii jo +45 enemmän tukea ja oikeaa toimivuutta...ei. 


Ensiviikolle on jo ostoslista valmiina, takaisin perusjuttuihin!
 • Cliniquen kasvorasva
 • Cliniquen seerumi¨
 • Clarinsin silmänympärysjutut (tai Joe Blasco)
 • Cliniquen kasvovesi
Se Lidl:in hinta oli kivempi näihin verrattuna, mutta nuissa on sitten se tehokin mukana. Ajattelin myös katsella pitkästä aikaa uutta meikkivoidetta. Nestemäinen ja aika peittävä saisi olla. Hmm... tutkimaan ennen hutkimista. Pari ajatusta olisi, mutta tapitan Sokoksen sivuja vielä jonkin aikaa. Kerron kyllä kaikista, mitä hommaan ensiviikolla! Ah, purkkeja ja purnukoita....

Sitten vielä tässä hiljaiselossa tein huomion. Olen ikävöinyt yhtä osaa itsestäni: tanssivaa hulluutta. Eli sitä, mitä musiikki parhaimmillaan teki minulle. Itseasiassa tämä tuli esille Pete Parkkosen: kohta sataa- videon katsomisen jälkeen. Ok, onhan tuo hyvä videä ja Petekin "ihan jees" :) mutta oli siinä muutakin. 
Silmien palo hommaa kohti, jota teki. Ne pienet liikkeet, joilla pystyy kertomaan paljon, liike, musiikki. Se, mitä olin. Se, minkä kaivan esille. Se kuka olen. 

Seuraava kuvasarja kertoo asian. Noin niinkun kännykällä kuvattu ja huusin "smile" kun piti näppästä  äänikomennolla kuva. Laadukasta? Ei, mutta hauskaa! Näin sitten viikonloppu menikin. Nyt menee höpinäksi, kun jännittää huominen, on iso kokous mammasta ja päätetään tulevaisuutta. Tulee olemaan rankkaa.. Jospa puuroa söisi ja lenkille lähtisi, niin ajatuksetkin pysyisivät jotenkin kasassa. 

Ihanaa tätä viikkoa kaikille,

xoxo

Kyllä..höpötän, kun jännittää- tyyppi olen. :)

4 kommenttia:

 1. Ai sua mahtavuutta ja nuo kuvavertailut on niin ihania, ihanat nassut siellä. Juu ei Lidl voide toimi täälläkään, mutta esim. Clinique pelittää hienosti. Hyviä hetkiä tähän viikkoon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos ihanuus <3 Juu ei jatkoon, harmi... Kyllä vissiin taitaa tuttu ja turvallinen sarja löytyä taasen tuolta hyllyltä ensiviikolla... Ihanuuksia myös sinne tälle viikolle! <3

   Poista
 2. HI Maarit. .. I hope you have a great week ahead xox ... I think we need to stop trying to be so perfect... perfection doesn't exsist... it's a myth xox ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. You are so right, again...shame that too many still believe in perfection! But I´m just loosing up even more... :) That truly give some freedom to my mind! <3 Hope you too, dear Launna, have a great week xoxoxo

   Poista