Follow Us @soratemplates

1/04/2017

Lämmintä kenkää ja meikkihöpinöitä

Nyt, kun tuo ahteri on toipunut treeneistä niin onhan se aika jo käsienkin saada osansa. Vähän tärisyttää kirjuuttaminen. Eli meni taas treenit perille, yes!

Vähän on tuo päivärytmi livennyt. Ei pahasti, mutta...tänään kello näytti 13.00 kun heräsin. SIIS nyt Maarit! Jotenkin kehitän näköjään omaa yövuoroa, kun mies on yövuorossa. Pitänee huomenna raahautua "jo" klo 10.00 ylös...

Ihanaa, ulkona kunnon pakkanen! Ihan aikuisten oikeasti nautin tuosta ilmasta! Se on vaan...jotenkin niin puhdas, maaginen, kaunis. Ja huomenna lenkkipäivä, joten kylillä nähdään pyörivä vaatepallo :D.

Eilen läksimme katsomaan mammaa, joka on siis vieläkin sairaalassa. Oikeastaan...noh...meillä oli omat omat todellisuutemme, ja tuo asia vaivaa todella. Ei ihan hirveän paljon toivoa toipumisesta. Mukana mennään ja päivä kerrallaan.

Eilen siis juu läksimme Lietoon päin ajelemaan ja jalassani oli sellaiset yli polven saappaat, keinonahkaa ihan pienellä vuorella. Ja jalat aivan umpijäässä! Laitan vanhan kuvan niistä kengistä tähän:

Olipa vielä samat farkutkin jalassa. Kun laitoin pitkän takin, niin ajattelin että kyllä pärjää. Muutoin meni tosi hyvin, mutta meinasi nuilla kengillä jäätyä pohjat kiinni maahan. 

Ei muuta kun Tokmanniin, joka oli myös ainoa kauppa lähimainkaan. Ajattelin että mahtaakohan sieltä löytyä a) hyviä b) lämpimiä c) söpöjä kenkiä näin ensiapuna. 

Yllätys oli suuri, kun näin nämä kaunokaiset!!!! Ovat a) hyvät b) lämpimät ja c) söpöt. Testasin niitä tänään ulkona, -17c ja tuuli päälle, ei tullut kylmä! Ei edes villasukkia tarvittu. Ongelmana oli myös se, että itselläni ei ihan aikuisten oikeasti ollut talvikenkiä! En tiedä, kuinka näin oli päässyt käymään, mutta totta tuo on. Ainoat kunnon talvikengät ovat äärimmäisiin olosuhteisiin tarkoitetut (huomenna) Alaskan saappat. On alumiinifoliokalvo...aika lähellä tuo kuvaus...ja kunnon mokkaa, tekniikkaa yms. Koklasin niitä, kun oli -29c muutama vuosi sitten ja ei tuntunut pakkanen missään! Ainakaan jaloissa, Muistaakseni pakkaskestävyys oli ainakin -40c. Se vaan, että jos vaikka meinaa mennä kauppaan tahi vaikka sairaalaan moikkaamaan niin jalat kirjaimellisesti paistuvat.  Siksi "välikelin" lämpökengät oli tarpeen. Ja tässä ne siis ovat! HIntaa oli 29.90€. Ja söpöt <3.

Vertailuna ne Alaskan monot, jotka muuten painavat 800g/kpl ja nuo valkoiset juuri ja juuri yhdessä yhden alaskan kengän verran. 

Sitten meikkijuttuja. Olen piiitkästä aikaa innostunut taas meikeistä. Ihanat blogit, joita olen lukenut, peiliin katsominen, inspis... kaikki yhdessä tekivät tuon. 

Ensin kuva TAAS NYX huulipunasta, jota vaan rakastan. Saa hieman eri sävyjä, jos käyttää oranssia, punaista tahi niinkuin tässä ruskeaa rajauskynää. 


Siiten suuria pohdintoja. Näköjään olen joko ihan täysin joko aikaa edellä tahi tosi pahasti jäljessä. Kun Nude tulee muotiin, minä innostun meikeistä. Kun meikit vahvoina olivat muodissa, minä kuljin lähinnä meikittä. 

Mutta suuri kysymys. Luomiväripaletti. Haluaisin sellaisen suuren, jossa olisi paaaljon värejä. Nyt lähinnä kaikki nudea, paitsi yksi lila. 

Kolmen kamppailu: Joko NYX

Kuvahaun tulos haulle nyx sex bomb femme fatale
Nimi on aika ihana: Sex Bomb, Femme fatale. Kyllä kyllä, grauh. Ja vähän väriäkin olisi jo tuossa. 

Toinen vaihtoehto IsaDoralta:

IsaDora Eye Shadow Palette luomiväripaletti 7,5g

IsaDora on ihana merkki, mutta...hmm...ehken lisää räväkkyyttä haluaisin nyt. 

Kolmas, villi kortti:

Blush Professional 180 Colour Eyeshadow Palette luomiväripaletti

Blush Professional 180 Colour Eyeshadow Palette luomiväripaletti.


En ole aiemmin tuota kokeillut. Värit näyttävät kuvissa ihanilta ja on ainakin valinnan varaa! Eikä hinta ole Pretty.fi:ssä paha, 29,99€. Tarvitsenko noin montaa väriä? En, mutta haittaako se? ;) Vaan onko silleen laadullista, että kannattaa?
Voinhan innostua taas ja tarvitakkin! Kun on kaksonen horoskoopiltaan niin mielikin vaihtuu tiuhaan tahtiin..
 Jos on tuotteita kokemusta, niin kerro toki!

Mutta mutta,illan aikana teen päätöksen ja pistän jonkun tilaukseen. Kerron sitten sitten, mihin päädyin. Hmm..... On jo muutama uusi meikki- ideakin päässä! Jipii!!! Nyt taas syömään, rankkaa touhua!

xoxoox

2 kommenttia:

  1. Maarit, the white boots are pretty cute and very important for you to have good boots that keep your feet warm in the cold Finland winters. Your make up looks really great, such great colors xox

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Launna, you are so right in that! It´s so cold now.. wow! :) Thank you dear, I appreciate that. I love make up´s but really lately, not used those too much. Now...a small sparkle is growing... we´ll see :) Lot´s of hugs! xox

      Poista