Top Social

Luomiväripaletti ja talven ihanuuksia

Tässä istuskelen, pikkumakkarissa kahvimuki käsessä takan edessä.
Tulin jonkin aikaa sitten pikku lenkiltä, kun ajattelin että huomenna sitten ehkä jopa hiihtämään pääsisi! Toivottavasti. Ostin sukset pari vuotta sitten ja tadaa! Lumet loppuivat kun seinään.
En ole mikään himohiihtäjä ja tyylikin on, kiitos takavuosien liikuntatuntien ansiosta, todella vapaa. En oikein viihynyt niillä tunneilla. Muuta nyt on pieni into päästä tuohon pellolle pörräämään ja tosiaan, huomenna PITÄISI tulla lunta, joten..

Piti laittaa oikein kunnon meikki ja siitä sitten kirjuutaa, mutta.. you know...PMS..evvk mikään ja olen lihava, naama on karsee, miks kaikki muut mutten minä, mun hiukset on karseet-päivät. Miksi miehillä ei ole? Tai jos on, niin ei näy ainakaan samalla tavalla. En ole vielä ukkokultaani tavannut parkumasta metsästysohjelmia katsellessa-itse voin helpostikkin parkua vaikka uutisia katsellessa!

No kuitenkin. Eilinen meni kivasti shoppaillessa ja PS. Tiia, jos luet tätä niin kävin tuoksuttelemassa Bonboneja! Voi ei... molemmat ihania, mutta Couture... <3

Uhosin tuossa viime kirjoituksessa, että nyt tarvitaan säpinää luomiväreihin. Kyllä kyllä...

 Prisma, vähän alle 20€
Onhan sitä siinä, villiä menoa? :D Vaan koklasin edellisenä iltana huulipunasta oranssia luomille, miltä se värikkäämpi tuntuu ja totesin, että huulipuna on itselleni se villimpi juttu. Tässä paletissa on pari väriä, jotka pistivät ostamaan, noin niinkun kokeilemattakin. Viides vasemmalta ja ihan oikeanreunainen. Muita en sillä silmällä edes katsonut tarkemmin ennenkuin kotona. Onhan nuo kaikki ihania!

Tuo beige, tai oikeastaan haalea lohi, se viides vasemmalta, on sellainen, jota ajattelin ihan juurikin tällaiseen päivään. Väsy, 3h unta ja PMS. Jollakin piristystä silmiin ja tuo väri on niin sekä korostava että piristävä. Yritin ottaa kuvia, toivottavasti niistä saa sen idean. Ei oikeastaan näy, mutta silmät ovat kirkkaamman väriset ja avarat. Oikeasti tuon meikin takana on hyvinkin tattis- moro nainen. 

Ei näy, mutta tekee tehtävänsä. Avartaa silmiä ja itselläni on vihreät silmät, keskellä keltaista, niin toimii. Luomivärinä levittyy kivasti, on vähän cremen tuntuinen ja hyvin pigmenttiä. Hinta/laatu toimii! Koklasin sen verran eilen, että tuota oikean laidan väriä autossa laitoin ja kesti hyvin loput kauppareissut sekä kotona touhuamiset. Ei haihtunut, varissut tai pakkaantunut klöntiksi.

Ja ihan kun joku olisi purrut huuleen.. Pääsi vähän rohtumaan, homma hanskassa jo!

Jos vielä tuosta ideaa:


Jospa jaksaisi jo lähiaikoina pistää sutien oiken kunnolla. Neutraalia meikkiä kuvatessa ongelma itselläni ainakin on se, että eihän sitä kuvissa edes näy. 

Pohjana on ainoastaan luotto-ihana-aina toimiva:Peittää, ei kasaannu ryppyihin, ja on kuitenkin hengittävä. Montaa olen välissä koklannut, ja aina palaan tälle purkille. Love it. 

Pienehkö stressi meinasi tulla noita luomiväreistä, kun niitä mietin yölläkin. Jotain kertoo sekin, että unessa George Michael (RIP) tuli laulaen Too Funkyä kanssani niitä ostelemaan.
Joskus simppeli on ihan tarpeeksi. 
Sitten päivän asut:

Mä en haluu pukee muuta- päivä.

Toisaalta, -17c ulkona. Voin harkita näyttäväni vaatepallolta :). Mutta ei tullut kylmä! Antaa tulla vaan lisää pakkasta, kyllä keinot on!

Seuraavaksi sitten treenailemaan, jalkapäivää pukkaa. Huh jo ajatuskin! Mutta eipä tuo kehitys sohvalla etene. 

Ihanaa iltaa kaikille!

xoxo


2 kommenttia on "Luomiväripaletti ja talven ihanuuksia"
  1. It is difficult to be a woman with having to deal with that time of the month ... I am not fond of menopause... but I do like that I no longer have to deal with it every month... I hope you are feeling better soon and not so weepy... I have been there... Have a great week Maarit xox

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. It is, Launna...I understand that menopause is´nt exactly something to wait, but this..well, life of women is just pure fun? ;D xoxoxoxo

      Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature