Top Social

Pari sanaa treeneistä

Noniin, tämä viikko onkin sitten muutaman liikkeen kohdalla max 5 toistoa ja katsotaan paljon rautaa saapi tuohon tankoon/ liike. Ja kun ei muutoin ole rankkaa, niin ei kannata niitä ohjeistuksiakaan lukea kunnolla..
Maanantaina olisi ollut maastavedon vuoro, joka aloitti tämän viikon treenit.

Nyt on  menty niin, että kaksi viikkoa tietyillä toistoilla, lisätään viikottain 2.5kg ja sitten kahden viikon välein lasketaan toistomäärää. Kun tämä viikko alkoi, niin ohje tosiaan oli max 5 toistoa. No minähän sitten näppäränä ajatuksissani (ei hyvä juttu treenatessa) ajattelin että 4 x 5 ja maveen laitoin 70kg. Meni helposti ja kiritämisen varaakin oli. Joopa... varsinkin tuohon max 5x1.... huomenna uusi yritys, notta mikä on se todellinen voimataso sen liikkeen suhteen. Uskoisin, että jonnin verran saa lisätä kyllä rautaa, hyvä niin.

Tänään oli pääliikkeenä penkkipunnerrus. Sain muutaman toiston 50kg ja ihan ykköstä en edes kokeillut. Siihen olisi vähän saanut laittaa enempi...ehken 2.5kg. Mutta mutta, arvatkaa kuka ei ollut tyytyväinen? Yep, minä. Ehkä se on ihan ok? En tiedä, kun en ole aiemmin ajatellut asiaa noin. Enkä kokeillut rajojani tässä urheilussa. Treenejä on takana 3v, mistä valmennuksessa 2v. Ja mistä rasvanpolttodietillä melkeinpä nuo 2v. Nyt reverse- dietillä ja ehken vihdoinkin siinä, että ajatuksena voimaa ja lihaksia.

Eli tuota treenitaustaa vasten, kai hyvä? Kun ei ole edes yritetty vielä sillä tavalla voimaa tahi lihaksia...ja minä en siltikään ole tyytyväinen tuohon. Hyvä puoli: uutta virtaa ja uutta intoa että suuntaa löytyi! Dietin aikana ja kun about pääsi tavoitteeseen niin vähän ihmettelin notta mitäs nyt? Ja nyt.... lisää rautaa- vaihde iski. Tuo tie taitaa olla loputon ja kehitettävää löytyy aina. Ihana, kun on suunta ja jotain, mitä tavoitella! Taas.

Ei ole minusta fitnessiin, joka on niin muotia nyt. Ehken valitettavasti.... kun jonkin verran ehtii pilaamaan aineenvaihduntaa yms liian rankalla ruokavaliolla, tai siis enempi liian pienellä ruokamäärällä ja aina ne neuvotkaan ei ole maailman parhaita...

Itse sanoisin että olen ihan raaka painonnostaja...kuulostipa tuo nyt siltä, että mielikuvana tsekkiläinen kuulantyöntäjä.

Mutta perusopit, joita on tarttunut matkaan: pitää syödä hyvin. todellakin, hyvin. Ja riittävästi. Lepoa. Olla muutakin elämää. Treenata, kun sen aika on.Treenata sen ajan kunnolla. Venytellä. Levätä lisää.

Noin niinkun simpelisti ajateltuna.En kyllä olisi uskonut vielä muutama vuosi takaperin, että saan tässä iässä tällaisen kipinän raudanliikuttelusta ja ylös-alasvatkaamisesta. En ihan oikeasti olisi uskonut. Mutta nyt tuo harrastus on päässyt niin syvälle, että en oikein osaa olla ilmankaan. Balettitanssijaa ei taida minusta tulla...;)


Tänään sain myös vahvistettua taasen kylähullun leimaani. Soitin siskolleni Englantiin, ja kun meillä on rajalliset whatsup- ajat johtuen molempien aikatauluista niin yleensä höpötellään minun lenkin ohessa. Niin tänäänkin. Juteltiin kaiken maailman asioita ja jossain välissä jutut kääntyivät treenaamiseen. Hänkin oli aikoinaan aivan hullu treenaamaan, joten ymmärtää minua nyt.
Kerroin maanantain pikku ajatuskatkoksen ja tuli juttua juuri siitä että treenatessa pitäsi keskittyä vain ja ainoastaan itse asiaan, kauhukuvana viime kesä ja miehen olkanivelen repsahtaminen pois paikoiltaan.

Siinä sitten totesin, että kyykky tulee ajankohtaiseksi perjantaina, ja meillä ei ole turvajuttuja. Oh great. Totesin sitten, että siinä käy niin, että minä kokeilen maksimeja ja en pääse ylös. Nökötän siinä sitten 8h kun kananmuna, ennenkuin mies pääsee töistä. Ja kun hän tulee, ja saadaan painot pois niskasta niin vaapun kun ankka ja uusi pituus on noin 50cm.
Siis tuo oli paljon hauskempi jutellessa! :D Minulla oli pipo syvällä päässä, nappikuulokkeet ja ei mitään näkyvää joka kertoisi että olen puhelimessa. Siinä sitten hihittelin keskellä tietä ja nojailin puuhun, välillä oli pakko ihan polvikkeenkin mennä nauramaan....ihan varmana näytti tosi järkevätä! Eukko höröttää itsekseen puuhun nojaillen...naapurin emännällä viheltää normia nopeammin... :D

Noh, ei sinänsä mitään uutta.


Kyllä, ihan liekeissä! Kun vaan saisi enepi tuota rautaa ylös. Hmm....

Kuvahaun tulos haulle quotes about women and weightlifting

Kuvahaun tulos haulle quotes about women and weightlifting funny

:) 

Ihanaa viikkoa kaikille,

xoxox

Ja note to myself:

Kuvahaun tulos haulle quotes about i love weightlifting
<meta name="verification" content="010debad00500bbace6db930dc42e1b0" />
1 kommentti on "Pari sanaa treeneistä"
  1. Maarit, I like that last quote, no I am not where I want to be, so that should be enough motivation for me to change... keep up the good work, you are doing good xox

    VastaaPoista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature