Top Social

Rakastuin mä mekkoon

Yritän tässä naputella vasemmalla kädellä, oikea on tulehtunut ja pois pelistä hetken. Jokseenkin lyhyestä virsi kaunis- teema nyt :).

Tuo mekko, jonka ostin jo jonkin aikaa sitten H&M, ribbimekko 39.99€ on vaan jotenkin niin ihana. En tiedä, mikä siinä on, mutta kertakaikkiaan rakastuin! Ainoa pikku juttu, jonka nyt tein, oli se että ompelin selkään pienen palan pitsiä...hups..kun rintavarustus ja avonainen selkä ei ole se käytännöllisin yhdistelmä.
Koklasin sellaisilla avonaisen selän liiveillä, muttei oikein vakuutanut. Nyt voi olkaimettomat tahi vaikka halter neck- liivit laittaa ja on muuten mukavempi olla!

Ensin ajattelin tuon juhlavampaan käyttöön mutta hei! Miksi ei ihan normi käytössäkin voisi muka pitää? Aina säilöö vaatteita niin, että jos sitten joskus jossain...miksi ihmeessä kun voi pistää nytkin päälle! Tuon tajusin, kun jouduin käymään anopin vaatteita läpi. Niin paljon hyviä, joissa hintalappukin vielä päällä-eikä muuten enää pidä niitä ikinä.

Laitoin aiemminkin kuvia jo mekosta, mutta laitan uudestaan. Onhan siinä vähän uusittu selkäosa ja mielestäni kenkien väri on niin mahtava tuon mekon parina! Ja tuo helma...ihana!
Meikki ja kunnon alusmekko olisi ollut kova juttu. Alusmekon kanssa selkää ei tosin olisi näkynyt kunnolla, kun tulee aika ylös ja on musta. Pitsi jää vähän piiloon, joka oli tarkoituskin. Eläköön luonnollisuus??? :D 

Käytössä kyllä alusmekon kanssa. Pakko. Muhkuroita tasoitellessa.. ;)

Meni muutoin tähänkin lyhyeen juttuun yhdellä kädellä tunti! Kyllä pitää hoitaa tuo räpylä kuntoon äkkiä. Kahden käden taktiikka on huomattavasti helpompaa.

Hyvää viikonloppua kaikille!

xoxo3 kommenttia on "Rakastuin mä mekkoon"
 1. Maarit, I like the back of the dress... and I love bell sleeves... I really hope your hand heals quickly so you can get back to writing again xox

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww Launna, thank you!!! xoxo Hope so too, and I want to write in your blogs comment section something nice, too!!! x0x0

   Poista
 2. To participate a formal party you always need a good dress. For me, I love wearing a full maxi dress . It makes me look sexy and it's comfortable.

  VastaaPoista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature