Top Social

tanssii imurin kanssa

Kaakaota ja gladiaattorit taustalta. Siinä tämän hetken fiilis. Aikaa mennyt, sitten viime kirjoituksen. Ehken nuo arjen jutut ovat verottaneet ja ansaittu iso muki kaakaota, kera monen ison ruokalusikallisen kaakaojauhetta! (hups...) Parasta, kun jää silleen osittain sulamatta ja lusikalla kauhoo... mmm!

Huomenna odotettu päivä: shopping! Vihdoin aikaa mennä Sokos Emotioniin ja ryppyvoiteet uusiksi. Mä niin otan ilon irti huomisesta. En ajattele (ainakaan paljoa) liikoja..

Kerron sitten, mitä jäi koppaan ja miksi.

Tänään lenkin jälkeen oli vähän nihkeä fiilis aloitella imurointia. Ok, vähän nihkeää ollut muutaman hetken jo, rankkoja aikoja.

Valuin lattiaa pitkin raahautuen levysoittimen luo ja laitoin vanhan klassikon soimaan: Dirty Dancing. Tadaa! Johan lähti jalat liikkeelle! Joskus tarvitaan vain pieniä juttuja, joilla lisätään boostia arkeen.

En edes muista, koska olen laittanut namikat kaakkoon ja antanut palaa....tunti meni kuunnellen molemmat puolet, Koti tuli siivottua, hiki päälle ja rento fiilis. Ihan oikeasti, tekee hyvää repäistä kunnolla itsekseen, tanssimalla.

Samoin tein, kun lähdin lenkille. Lenkki sijoittui meidän "isolle" tielle, kun hiekkatie muistutti enemmän jäärataa kuin tietä. Luurit korviin ja yleisille teille mars! Kun luureista tulee J-Lo on the floor, minähän jammailen...ajattelin, että ei kukaan sitä huomaa... eipä. Sama, kun joku ei kuulisi, kun hyräilet luurit korvalla, ihan hiljaa, muka...näin kävi kappaleen: meatloaf ja anything for love. Olihan sitä pakko edes vähän joikaa mukana.

Let´s dance! Kuvat siis, laitoin lopussa kameran 10 sarjana laulamaan...:DBiisinä oli: (I´ve had) the time of my life. 

Olenkohan ihan itsekseni tässä? Tanssii itsekseen.. :D Lapsena sitä päästää irti kaikesta, mitä muut ajattelevat ja antoi vaan palaa. Pitää päästää irti enemmän ilmeisestu. Muissakin jutuista. Mitä haluaa, pukeutumisessa, liikunnassa! Hei, uusinta muotia on (ainakin tulossa) ryömintä. 

Sanoinkohan jo, että odotan huomista? Ah, purkkeja, meikkejä...tuoksuja...ihana kauppa, here I come!

Nyt arkisiin juttuihin, kokkailuun ja pienet siivoukset jäljellä mopin kanssa. Telkkaria ja unille. Sitten..... you know! ;)

Ihanaa iltaa kaikille!

xoxo
2 kommenttia on "tanssii imurin kanssa"
  1. Maarit, I love an awful lot of those songs... good memories... I think wee all need to dance like no one is watching, that's the best way to live... have fun shopping xox

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me too Launna! So good memories and that movie! Wanted to be Baby! :) I had good time, but after...oh well...it is slippery here now! xoxoxo Have a awesome day dear Launna! <3

      Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature