Follow Us @soratemplates

1/09/2017

Voihan horoskooppi, kaksonen

Tässä sitä taas ollaan, kaffekuppi kädessä ja hormonit sekaisin. Jipii. Levylautasella pyörii Joe Public, jos joku muistaa sellaista pumppua vielä? Vuodelta -92 ja ostin biisin Live and learn- takia. On muuten vieläkin hyvä, koko levy! Jollei vieläkin parempi kun ennen...

Maksoi Fazer musicissa 79.90mk...jännä nyt tuo markka. Noh, kuitenkin. Fiilistelyä!

Taisi alkaa kevennetty viikko, jotenkin valmentaja hoksasi että aika on sille. Mahtoikohan tuo vaikuttaa, kun viikkoraportin aloitin: moikka ja byääh. Ehken jotain pientä vinkkiä väsymyksestä antoi...
Nyt sitten ihmettelen, että mitähän tekisi. Imurointia yms mutta muuta? Luin ajankulukseni horoskooppeja äsken ja pakko oli nauraa itselleen: niin tyypillinen kaksonen kun olla jo voi, hyvässä ja pahassa. Kun ei meinaa itsekkään ajatustensa perässä pysyä, niin kuinka kukaan muukaan pysyisi?

Eläinradan Peter Pan, villi ja vapaa Kaksonen ei koskaan kasva kokonaan aikuiseksi. Ei niin, ettäkö hän olisi kypsymätön tai naiivi, päinvastoin – hän vain on Jumalten sanansaattajan ominaisuudessaan saanut synnyinlahjakseen ikuisen nuoruuden salaisuuden. Hän ei lakkaa innostumasta, hän on aina valmis kokeilemaan jotakin uutta, ja aina hänen silmänsä säteilevät ilkikurista uteliaisuutta.
Noniin,  juu. Tuo Peter Pan on kyllä aivan totta. Tuuliviiri vallaton, kunnes on aika synkistellä hetki ja taas mennään.


Kaksosilla on kuitenkin eräs joskus jopa ylitsepääsemättömäksi muodostuva perusongelma: keskittymiskyvyn puute. Sen lisäksi heillä on taipumusta huonoihin hermoihin, joten aika ajoin kaksosen elämä voi olla varsin tukalaa ja rasittavaa. Tällöin hänen tulisi pyristellä pois liian rasittavista ihmissuhteista ja levätä riittävästi. Vain siten hän saa jälleen itsensä kuntoon

Myönnetään....

 Kaksosten valttikortit:

Kaksonen on älyllinen ja liikkuva kaupunki-ihminen, jolla on suuri sopeutumiskyky, valpas mieli ja paljon levotonta kyselevää uteliaisuutta. Monipuolisuus ja lahjakkuus puhumisen, kirjoittamisen ja kaikenlaisen kommunikoinnin alueella antavat vaihtelunhaluiselle Kaksoselle monia vaihtoehtoja toteuttaa itseään. Ilmaisu on hyvin sujuvaa ja vapaata. Oppimiskyky on hyvä kuten myös apinointikyky. Kaksosen tehtävä on välittää tietoa maailmalle.

Kaksosten heikkoudet:

Kaksosen heikkouksia ovat pinnallisuus ja tuuliviirimäisyys, jotka tosin tuottavat eniten vaikeuksia ympäristölle. Kestävyyttä ja pitkäjännitteisyyttä ei liikkuvalta Kaksoselta myöskään löydy. Jos asiat jumiintuvat tulee vilkkaasta Kaksosesta hermostunut kakara, joka ei ota enää mitään vastuuta mistään. Suulas Kaksonen hallitsee myös valehtelun hienoimmat tekniikat ja pystyy käyttämään niitä epärehellisiin tarkoituksiin varsin tuottavasti.


Hmm......

Raha

Kaksonen on yksi eläinradan huonoimmista rahankäyttäjistä. Tämä johtuu lähinnä siitä, että hän on parantumaton impulssiostaja ja voi tehdä ostoksia, joita ei todellisuudessa tarvitse. Hänen aika ajoin viettämänsä vapaa ja suunnittelematon elämä vaatii myös rahaa.
Kaksonen ei kuitenkaan koskaan stressaa rahasta, eikä laske pennejään. Hän käyttää surutta kaikki eurot, joita pankkitilillä kulloinkin sattuu olemaan. 
Juuh. En myönnä mutten kiellä :). 

Syy, miksi aloin miettimään ylipäätään horoskooppia on ihan arkipäiväinen: pukeutuminen. Oikeastaan juuri tuo, kun tutkin omaa kaappiani ja on kyllä laidasta laitaan kangasta! Jotkut järkeviä, jotkut...noh, villejä. En halua luopua niistä, vaikka ikääkin on enemmän kun se 20vee. Ehken yrittänuyt hillitä tyyliä, mutta luopua...en oikeastaan halua. 

Mietin ystäviäni, ja heidän horoskooppimerkkejään. Esim. Neitsyt. On kyllä niin kaikki yhteensopivia ja viimoisen päälle tyyliä! Valmistautuminen illan rientoihin ottaa kyllä oman aikansa... pikkutarkkaa hommaa.... Oinas, vakaa ja varma tyyli. Sävyt sopivat ja rentoa, mutta laadukasta. Härkä, laatua laatua! Vesimies, vähän kun kaksonen, hillitympi vaan. 

Itse tunnen joskus olevani kuin nykytaiteen teos, kaikki ei hoksaa sitä punaista lankaa asussani. Ehken johtuu siitä, että mielikin muuttui matkalla monta kertaa ja punaista lankaa ei ole? :)

Huomaan myös kapinoivani voimakkaasti normeihin, must have- juttuihin, massaan. Taidan erottua siis vielä vanhainkodissakin joukosta. Hyvällä tahi sitten omalaatuisella maulla. 

Itseasiassa tämä on aika lohduttavaa, kun olen moneen kertaan miettinyt että miksi en jaksa miettiä tuntitolkulla vaatteita. Laitan nuo, ja siinä se. Kun toinen sovittelee ja keksii kivoja pikku twistejä asuunsa. 

Ajatus tämäkin. Taitaa olla aika päikkäreiden, jotta saa hermostot taas oikeille urilleen. 


Olisi ihana kirjuutella pidempään, kun kerran aikaakin on mutta jännetuppi meinaa että unohda. 

Eli hyvää viikkoa kaikille,

xox
Suruton shoppaaja?


1 kommentti:

  1. Maarit, I really hope you feel better... that time of the month is awful... Have a really great week xox <3

    VastaaPoista