Top Social

Biotherm ja sähkötolppa

Ah, papukahvia kupissa, takka taustalla, lenkki tehty ja loppuilta aikaa touhuta, tai vaan olla. Piti tehdä niin montaa lajia tänään, mennä Lietoon katsomaan Mammaa yms mutta eilinen shoppailureissu päättyi sähkötolppaan. Kyllä, kops. Ja omalla pihalla.

Siis suhailin pikin maailmaa tuolla liukkaassa kelissä ja kaikki meni hyvin, kun tulen kotia niin auto vaan kertakaikkiaan valuu tolppaan! Laitan kuvan selventämään tilannetta...meidän piha on katastrofi tästä nolla- kelistä...


Kuvan otin toissapäivänä, eilen tuossa oli vielä vähän luntakin päällä. 
Autokatokseen mennään oikealle, joten sinne yritin tietty kääntääkin sitten....mutta auto halusi mennä suoraan. Tuohon pirun ainoaan tolppaan tällä puolella tonttia. Ainoaan, mihin oli "hyvä" kolahtaa. 
Oli kyllä aika avuton fiilis, kun kaikesta huolimatta, mitä teekin niin tuo tolppa vaan lähestyy ja lähestyy. Sitten,kops. Prles kuului auton sisältä, voin kertoa! Minä, kauppakassit, ryppyvoiteet..tolpassa auton kanssa. Huoks. 
Sain pikkuhiljaa peruutettua sen verran, että kääntyi tuonne vasemmalle alas, ja vannoin etten enää aja tuosta ennen kevättä! 
Siis olisi voinut valua vasemmalle..alas..pellolle...tai oikealle, jossa kukkapenkki olisi pysäyttänyt. Ei. Ei sitten millään. 
Ehken kuitenkin joudun ennen kevättä lähtemään liikkeelle, mutta tänään pidin kotipäivän. Hermot tarvitsevat kaiken levon, tuli pikkuisen vahinkoakin...menen ehken sahaamaan tuon pirun pylvään pois tieltä... :)

Tänään oli kyllä lenkkipäiväkin, ja arvatkaa, lähdinkö kuitenkaan liukastelemaan tuonne jääteille? Maalaiselämää parhaimmillaan..no en. Hoksasin, että meillähän on lehmälaidun tuossa vieressä ja ei takuulla ole liukas! Hahaa, ensimmäinen lehmä laitumella bongattu! ;D siellä sai tosi hyvän treenin vetäistyä, kun joutui rämpimään enempikin...ehken voisi juoksukengät laittaa jalkaan ja tehdä kunnon hölkän tuolla? Aerobinen olisi tosi tehokas!Maarit Muu!

Sitten asiaan. Muutoin shoppilu sujui eilen tosi jees, hyviä tarjouksia Sokosella. Siellä on nyt aika paljon ystävänpäivätarjouksia, kaksi tuotetta yhden hinnalla yms. Pää pyöri kun pöllöllä, mutta keskittyminen oli terässä: ostoslista. Joudun ehken nuo tarjoukset suorittamaan netin kautta.....Eilen oli vielä niin suunniteltua, että! Täsmäiskut. Voiteet, ripsari, primer. 

En ole aiemmin koklannut tuota, mistä nyt haluan jakaa ilosanomaa: Biothermin Blue therapy, Ultra Blur filler. Sain infon ihanalta myyjältä, kun kysyin parasta ryppyjen täyttäjää. Itseasiassa en olisi hoksannut tuota ostaa ilman vinkkiä. 

Tuotteesta sanotaan Sokoksen sivuilla: Ryppyjä silottava täsmätuote ihon ikääntymisestä johtuviin ongelmakohtiin. Tuo putkilokin on jo herkullisen näköinen...vaan olen pyrkinyt pois siitä ajatuksesta, että kaunis purkki--> hyvä lopputulos. Ei aina mene niin.
Myyjä antoi testattavaski tuota käteen ja tadaa! Rakastuin. Käden kämmenpuoli tuntui samettiselta jä näytti myös! Äkkiä koppaan ja mukaan.Yksi vaatimus oli myös, että sen on oltava matta. 
Halusin tosiaan sellaisen, jota voin laittaa ilman, että tarvitsee aina vielä meikkivoidettakin laitella. Sellaisen, joka photoshoppaa livenä, ja vaikka kiirus lähtö, voi luottaa. 

Ihmeitähän ei tähän ikään enää myydä ;D mutta lähimpänä tuota on ihan oikeasti tämä tuote. 

Seuraava kuva on otettu lenkin jälkeen, naama punoitti hapesta ja silmänaluset aivan karseat eilisestä parkumisesta. Juuh, tuli vollotettua, tuon pirun tolpan takia. 


Laitoin siis silmien alle, poskien kohdalle ja otsalle. On enepi sellainen täsmätuote. Mutta varmaan huomaa, että iho näyttää tasaiselta, blurratulta? Ja todella täyttää niitä ryppyjäkin. Kunhan meikkaan seuraavan kerran, näen, miten käyttäytyy meikkivoiteen kanssa. Uskoisin, että ihan hyvin!
Iho tuntuukin samettiselta. En itseasiassa ole vielä keksinyt mitään negatiivista tästä tuotteesta. HIntansa väärtti.

Tuolta lisää infoa: Biotherm ja hintaa tällä on 43€. 

Kerron lisää muista tuotteista ensi kerralla, kun niitä tuli sitten vähän enempikin hommattua kerralla.Cliniquen tuotteita ostaessani tämä ihanuus tuli lahjaksi. Sisältä löytyi vaikka ja mitä kivaa! Hih, kassalla kun myyjä sanoi, odota haen lahjasi, minä ihan kun pikkutyttö täpinöissäni: saanko lahjankin? Ihanaa! Hyvä, etten hyppinyt paikallani... 
Näin toimii siis aikuinen nainen. :D 

Nyt kaffettelun jatkamista takan ääressä ja koiruuksien palvontaa. Rauhoittavaa päivää kaikille!

xoxoxox
4 kommenttia on "Biotherm ja sähkötolppa"
 1. Ihania elämänmakuisia kuvia ja otsikkokin oli ihan paras! <3 Biothermin tuotteista pidän todella paljon ja täytyy sanoa, että tuo sinun puteli on aivan jo himoittavan näköinen ulkonäkönsä puolesta. :) Kaikkea ihanaa meikkipussissasi ja ihana meikitön kaunis nassu.

  Kivaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia- ihanuus :) Eikö olekkin? Jotenkin niin..karkki! Tuli kerralla kaikkea herkkuja pussiin, Ihanaa loppuviikkoa sinullekkin! <3

   Poista
 2. I like Biotherm products, they are of great quality xox That icy road looks quite scary to drive on... too much ice for me... lol xox (stay safe)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me too Launna, and the price is about ok! Loving it :) that icy road is actually our yard.. And I hitted that pole...woops.... thank you dear Launna, I try!!! xoxoxoxox

   Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature