Top Social

Clinique, kuivan ihon pelastaja ja anti age-juttuja

Jokaisella on varmaan ne omat jutut kauneudenhoidossa, ja omat täsmätuotteet. Itselläni tämä ihon hoito on asia, josta en tingi. Hoidan päivittäin ja panostan myös siihen- omilla hyviksi todetuilla täsmätuotteilla.

Tässä omat vinkkini talvi- iholle ja muutoinkin ikääntyvälle (onpa tosi tylsä sana) iholle. Itse pidän ihan hitokseen Cliniquen tuotteista, on hajusteettomia ja allergiatestattuja. Nykyään vielä enemmän tuollaisista ihonhoitotuotteista, kun hiuksiin tulee käytettyä kaikkea, iholle parfyymiä lotrattua, meikit yms hajusteilla niin edes jossain vähän miedompana.

Ja kyllähän tuo iho siitä tykkää, kun ei ärsykkeitä liikoja ole!

Vielä toistaiseksi pesen kasvot ihan saippualla suihkussa joka päivä, kun suihkussakin päivittäin ramppaan. Treenaamisen takia nääs! Joskus, kun on tuhti meikki ollut niin kasvovedellä putsaan, muuten saippua riittänyt. Mutta sitten päästäänkin asiaan! Ah, voiteet.


Ah, mikä näky! :D

Tuossa on aamu- ja iltajutut plus yksi naamio. 

Aloitetaan aamujutuilla: 


Tässä vielä kaksi Clarinsinkin putelia, jotka ovat muuten kanssa hyviä! Kun joskus loppuvat, vaihdan varmaan Cliniquen tuotteisiin. Ehkä.
Mutta mutta, punainen purnukka keskellä silmänympärys seerumi. Aamulla hyvä kayttää, kun laskee turvotusta ja liftaa kivasti. Sitten coctail nro 1: oikealta Clarinsin liftaavaa seerumia ja Cliniquen smart- voidetta sekaisin. About puolet ja puolet. Sitä kun laittaa kasvoille JA decolteelle niin iho sekä tuntuu että näyttää hyvältä, myös meikin alla, Ja ilman, tietty. 

Hinnat: (Sokos)
Cliniquen voide 49,00€
Clarinsin silmänympärys seerumi 68,50€
Clarinsin seerumi kasvoille 63,50€ (oli muuten ainakin äsken S- kortilla 49,50€)

Iltarutiinit: 

Tuo voimakkaampi laser focus- silmänympärysvoide sopii mielestäni yöksi hyvin, kun senverran paksumpaa tavaraa. Saa vaikuttaa rauhassa. Ja coctail nro2: Smart yövoidetta ja dramatically different- voidetta puolet ja puolet. Aika simppelit ihonhoidot? 

Miksi sekoitan? Ensinnäkin, tuo Dramatically- voide tuo ihanaa lisäkosteutta (hyvä lisä myös oikein kuivana aikana päivällä!) ja Smat ihoon kiinteyttä. Ei voi mennä metsään. 
Käytän tuota Dramaticallyä moneen, myös meikkivoidetta keventämään. Oman ihonhoidon must have- juttu. 


HInnat, ja Sokoskesta siis: (ok, tykkään shoppailla siellä)

Silmänympärysiholle repairwear: 52,00€
Yövoide: (en löytänyt muuten netistä?) mutta kaupassa maksoi saman kun päivävoide: 49,00€
Ja Dramatically: 33,00€


Sitten vielä tämä naamio: Ihana! Itse laitan pari kertaa viikossa iltaisin, annan vaikuttaa 5- 10min ja pyyhin hellästi pois, mitä sattuu jäämään. Oikeastaan mielummin jätän vähän iholle yöksi, kosteuttaa hyvin. 

En löytänyt tuotakaan netistä, muistaakseni maksoi sellaiset 50-60€.

Kuulostaa aika hintavalta nämä minun jutut? Mutta hahaa, näillä coctaileilla ja tuotteilla tulee kestoa tosi pitkään! Eli ei todellakaan tarvitse olla kokoajan ostamassa jotain. Ei tarvitse läträtä isoja määriä ja muutenkin täyteläiset tuotteet. Voin sanoa, että seuraavaan vuoteen en tarvitse ostella paljoakaan. 
Tosin, ainahan sitä jotain purkkia tarttuu mukaan, mutta ne ovat sitten ihan muuten vaan... :D 


Ei muuta kun ihanaa päivää,

xoxo

1 kommentti on "Clinique, kuivan ihon pelastaja ja anti age-juttuja"
  1. I adore Clinique, it is one of my favorite products... it is a great feeling cream on the skin xox

    Thank you for dropping by my blog with your sweet words Maarit... I hope your challenges lessen too... take care and know that you can reach out to me as well xox

    VastaaPoista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature