Follow Us @soratemplates

2/06/2017

Isadoran ripsiväri ja hermot

Aloitetaan tuolla Isadoran ripsarilla: Ihana! Otetaan suora lainaus Sokoksen sivuilta ja sitten kerron lisää.

IsaDora All Day Long Lash on kaikin tavoin helppo ja hyvä ripsiväri. Se pidentää, tuuheuttaa ja erottelee ripsiä. Elastomeeriharjan lyhyet harjakset vievät ripsivärimassan ripsille ja pitkät harjakset erottelevat ripset. Harjan ohuella kärjellä on helppo tavoittaa myös silmänurkan lyhyet ripset. Lisää tuuheutta saat kerrostamalla. Ripsiväri on pitkäkestoinen ja silti erittäin helppo poistaa lämpimällä vedellä. Hajusteeton. Silmälääkärien testaama.

 Huom, Hajusteeton. Nykyään on itselläni aika avainsana, kun muutoin on niin paljon hajusteita kaikkialla, silmien lähelle kiva viedä mahdollisimman hellää tuotetta.

Tämä ripsari toimii niinkuin Sensain 38C, hinta vaan on paljon huokeampi, nyt oli tarjouksessa Sokoksessa 12,90€ Sokos, normihinta 17,50€. Eli lähtee tosi hellästi pois lämpimällä vedellä MUTTA kestää sateessa ja pari parkumisetkin. Eli on tosi hyvä tuote.

 Jotenkin on vaan vaikea saada kuvia meikistä, kun näyttää kuvissa niin haalealta. Kokeillaan, jospa saisin vähän edes näytettyä,miltä ripsissä sitten näyttää:
 Aikas pitkälti nude- meikki laitettuna, muutaman sekunnin taivutus ripsissä eli ei mitään isoa kiharaa. Alaripsiin en laitakkaan yleensä, kun ovat sen verti pitkät, että näyttää hämähäkiltä. Mutta, intensiivinen väri, levittyy hyvin ja ottaa ripset tarkasti.

Tykkään koklata eri vaihtoehtoja. Ennen tätä oli Lumenen ripsari ja pakko myöntää..vaikka Lumenesta pidänkin..odotin että se loppuu notta voin hakea tämän rakkauden uudestaan.


Ah, loving it! Isadora all daylong lash.


Sitten hermot- asiaa. Kun alkaa lähestymään se aika kuukaudesta, niin ihan pikkasen pipoa kiristelee..välillä..ja B-vitamiinit unohtui hommata. Jotka muuten helpottavat oloa ihan oikeasti tiettynä aikana! 

Jos olet nähnyt kuvia tahi muita mainoksia pariskunnista, jotka pelailevat pleikkaa hymyssä suin..unohda ne. Ainakaan meillä tuo ei vaan toimi niin. 
Itse todella tykkään "rentoutua" parin pelin ääressä, toinen on Call of duty ja toinen..aargh, need for speed. Kiva idea, osta ja tuunaa autoja, voita kisoja ja kerää rahaa. Eteenpäin pääsee tehtäviä suorittamalla. Pelissä on mukana poliiseja, jotka todella jahtaavat sinua, muita "sunnuntaiautoilijoita" taxeja ja liikennettä  joihin voi törmäillä ja oman auton mällätä. Juuri, kun olet pääsemässä vaikeaa tehtävää läpi, niin jok PIIP tulee kylkeen. 

Tuon pelin aikana verenpaine nousee, hermoista ei tietoakaan ja silti: pakko pelata?!? 

Alla mun auto pelissä, kun olisi oikeastikkin....mistähän tuon saisi lunastaa..


Itse maalannut, tuunannut yms.. :D jep, mutta jotain tuossa pelaamisessa vaan on. 

Eilen sain arvokkaasti itku-potku-heitän ohjaimen seinään-raivarit. Ihan ok käytöstä aikuiselta naiselta. Mutta kuinka moni oikeasti pelaa, ilman, että hermo menee? Noin niinkun, onko se edes mahdollista....

Ja tänään..tietokone hävitti mun kuvat. Kokonaan. eilen räpsin ja tänään: ei löydy! Voihan pyhä parku! Ihan oikesti, yleensä hallitsen hermoni tosi hyvin ja otan juttuja vastaan niin seesteisenä...melkein ainakin...nyt, no way! 

Se tunne, kun eilen oli inspis kirjoittaa ja laittaa kuvia, kone väittää että et muuten ole ottanutkaan kuvia, en ole nähnyt...hip huraa! 

Mitä siis tehdä? Hmm... lenkin kävin, treenit vielä odottaa....pelaan tietty, jotta rentoudun. Kahvia. Venyttelyä. Pari noista rentouttaa, pari on omaan nilkkaan puremista. Muutaman päivän kuluttua helpottaa. Siihen luottaen siis! 

Ihanaa päivänjatkoa kaikille,

Maarit

Ps. Toivottavasti tämä läppäri ei nyt kaadu...peukut pystyyn!1 kommentti:

  1. I have never tried this mascara, I do like the brush and it really does make your lashes stand out Maarit... I am so sorry I have not been around, work has kept me insanely busy, I have a couple of more weeks of busy time, I finally got a 3 day weekend which helped me to get on track and I could finally write xox

    VastaaPoista