Top Social

Meikkileikkiä ja mie romahan- päivä

Eilen oli niin et mie romahan- päivä. Niinkuin aiemmin kerroin niin pientä hermostuneisuuttta on saattanut olla ilmassa. Pikkasen siitä toipuneena ajattelin eilen, että noh mähän lähden mammaa katsomaan! Kiva päästä taas ihmisten ilmoille!

Laitoin siis oikein meikit ja kaikki, ja autolle mars! Blaaah....naks naks. Siinä kaikki, mitä autolla oli mulle sanottavana. Uudestaan kokeilua: naks, blaah....ei jassa. Akku oli päässyt syystä tai toisesta tyhjenemään. Toki, on vanha akkukin. Noh, jos laitan laturin siihen, niin eikohän tuo sillä jossakin vaiheessa pärähdä käyntiin! Ei muuta kun laturia hakemaan ja pistorasiaan sovittamaan töpseliä. Naks. Se juttu, kun tungetaan pistorasiaan, töpseli, ja siinä ne kaksi nastaa..toinen poikki! Ei. Ole. Totta. Arvatkaas kuka oli jumissa täällä metsän keskellä lumipyryssä pakkelit naamalla? Jep...

Mies oli töissä, joten kotiin, verkkarit jalkaan ja tosi iso muki kaakaota alkuketutukseen!
Toisaalta, ehken joku yläkerrasta meinasi, että tänään ei ole hyvä päivä lähteä..Hmm...

Mutta tänään pääsin liikkelle! Kävin ihmisten ilmoilla, mammaa katsomassa ja kaupoilla. On vaan ihanaa taas olla elävien kirjoissa!

Siitä sitten innostuneena päätin kokeilla jotain ihan pöhköä. Muistan itseasiassa jo maskeerauskoulun ajoilta, että kokeileva meikki oli kivointa tehdä. Nyt sitten toteutin tuota intohimoani.

Jostain syystä turkoosi ja sitä lähellä olevat värit ovat nyt niin ihqja! En tiedä mikä siinä on, itseasiassa tilasin turkoosit verhotkin kotiin... Noh. Jotenkin halusin silmät oikein kunnolla esille, korostaa ja vähän säväyttääkkin.


Tästä se idea lähti:
Nämä värit yhdessä jotenkin silmiin. Aika nude tuo meikkipaletti by Kardashian beauty ja yleensä ihan nudena käyttänytkin. Nyt vähän väriä elämään joten...tadaa! Tuo turkoosi ja rajaukseen (huulten)rajaus pinkkinä kera valkoisen, tuplarajaus. Kuulostaa tosi hullulta ja totaalisen ysäriltä? :) Voi olla, mutta itse tykkäsin. 

Pahoittelen heti kärkeen kuvia, joita pyrin parantamaan jatkossa. Jotenkin meiltä puuttuu totaalisesti sellainen valo, jossa saisi meikistä hyvän kuvan. Edes vaikka väreistä. No, yritin kaikkeni nyt, yli - ja alivalottuneita, mutta toivottavasti saat ideasta kiinni!Naama ja nenä on oikeasti punaiset, tulin juuri lenkiltä..Oli aiemmin ihan hyvä pohjakin meikissä, mutta lenkki lumipyryssä pisti posket punoittamaan.
Jos laittaisin huuletkin, niin pinkkiä! Musta on tullut softis...

Mutta nuo värit yhdessä saavat silmät loistamaan ja tuovat värin enempi esille, siis silmien värin. 
Tuo turkoosi blokkaa jonkin verran sitä efektiä joka tulee yleensä, kun käyttää punaista tahi pinkkiä silmissä..näyttää kun olisi kankkunen. Samoin tuo valkoinen rajaus sen vieressä raikastaa meikkiä. 


Voih, kun luonnossa niin paljon pirteämpi..yritän keksiä jotain, jotta saisin kuvat paremmiksi.

Pakkohan on saada, kun meinaan hakea Urban Decayn Moondustin. Voih, niin in love! ;)

Meikeillä on kiva koklata ja leikkiä, uskallusta rikkoja vanhoja rajoja! Iloa ja väriä elämään, vaikka purkista! 

Nyt rahkaa ja eläimillä alkoi karvanlähtö, eli imuri käteen..taas. 

Ihanaa päivää kaikille!

xoxo


4 kommenttia on "Meikkileikkiä ja mie romahan- päivä"
 1. Meikkileikit on kyllä tosi hauskoja, niissä saa ajan hyvin kulumaan :D Nätin silmämeikin oot toteuttanut, vaikkei kuva varmasti sitä oikeuksiinsa päästäkään. Tuo tuplarajaus on kyllä tosi pirteän näköinen, pitääkin ottaa kokeiluun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah kiitos Nena! :) Saa kyllä juu ajan kulumaan, ja ihana päästää sisäinen luovuus johonkin ikäänkuin hyötykäyttöön. Tuplarajaus on aika kiva juttu, joskus laitoin kahta väriä ja päälle luomari. Hyvin luomari korosti sitä uloimpaa rajausta ja kirkasti väriä. Hmm..pitänee taas kokeilla.. :) kiitos kun tykkäsit! Ihanaa päivää sinne! :)

   Poista
 2. I enjoy playing with make up... the funny thing is sometimes late at night I do my make up and it looks so amazing... I can't see to repeat it the next day... I like you shiny lip color xox

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Launna, that is so true! I try something and next time, when I want to do it..no. :D I even try to take pictures but yet..no! :D xoxoxo and hugs!!!

   Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature