Follow Us @soratemplates

2/27/2017

Suolapuuro, soffaa ja meikkikokeiluja

Noih, siinähän sitä taas aihetta. Pää on kun haminan kaupunki, niin montaa rautaa tulessa! Huh! Miten se voi ollakkaan, että ensin on vähän tylsää ja yht´äkkiä niin paljon tekemistä että apua!

Päivä alkoi about rennosti, ennenkun hoksasin netistä puolikuusohvan. Siis ihanan, puolikuun mallisen budoaari- tyylisen sohvan. Voi kuulostaa erikoiselta ja niin se onkin, mutta...jotain siinä vaan oli niin makeaa että pakko oli soittaa, onko vielä myynnissä. Olihan tuo ja tadaa, tänään mennään hakemaan sitten se ihastus kotia! Ja se taas tarkoittaa, että olkkarin nykyinen sohva muuttaa pikkumakkariin, pikkumakkarin sohva terassillle ja terassin vanha sohva saa tulitikun peräänsä.

(Kuvia tulossa, kun kaikki valmiina!)

Tuolit, kun ovat olleet sohvan tilalla olkkarissa, muuttavat ruokaryhmähuoneeseen. Eli totaalinen sohvarumba tiedossa! Siihen päälle treenit, lenkki, maakaapelin ihmettelyä, että mihin se vedetään, kokkaukset yms niin huomisen puolelle menee tämä päivä. Ja ukkokulta aloitti sopivasti hiihtoloman...tervetuloa lomalle muru! :D
Ainiin, ja talja on postissa, joka taasen pitäisi salin kattoon väsätä...hmm...

Ainakin tuli aloitettua aamu niin, että saatiin kerralla suolatasapaino kuntoon. Kun itse kokkaa oikeastaan kaikki ruoat ja monta kertaa päivässä, niin täytyy muistaa pitää se suolatasapaino kunnossa. Suolaa meinaan tarvitaan kuitenkin! Minä sitten joka- aamuisen puuron tekoon ja ajatuksissani sinne sitä suolaa lykkäämään. Piti laittamani siitä sirotin puolelta mutta vahingossa kaadoin oikein antaumuksella sitten siitä, missä on se iso reikä. En heittänyt menemään, kun kerran oli tehtynä, mutta makunautinto oli kyllä mielenkiintoinen: suolapuuroa, mustikkaa, suklaaprodea ja raejuustoa. Naam..... :D huups! Alas meni ja suolat kondiksessa.

Sitten yhteen (monista) lempiaiheista, meikkaus. Kokeilin muutama päivä sitten ideaa: lila ja oranssi. Itseasiassa taisin tykästyä tuohon lookkiin! Ja sain asteen parempia kuvia...vaan järkkärin zoomaus oli jossain aivan muualla kun omassa nassussani. Baby steps näköjään :) Joskus vielä tosi hyvät kuvat!?

 Mutta tässä:

Eli Isadoran vaalein ja keskimmäinen, suklaanruskeaa Lorealilta isolle luomelle. Liikkuvalle nuo värit. Tehosteena liikkuvan luomen keskelle, poskipunana ja huulilla NYX- huulipuna.

Tulos: (ja ei loppuun saakka häivytetty, värikokeilua pikemmin)Ihan kiva kombinaatio mielestäni! 

Pari tärähtänyttä kuvaa: 
Yritys oli hyvä? :D

Nyt sitten sitä taljaa hakemaan, jotta päästään alkuun hommissa!

Ihanaa päivää,

xoxoxo

1 kommentti:

  1. I like the purple shades of the eye shadows... they are so pretty xox

    I hope you do are doing well Maarit, we all have a great deal on our plate xox

    VastaaPoista