Follow Us @soratemplates

2/17/2017

Väriä luomareihin ja pakkelit järjestykseen

Ah, aivan mahtava päivä takana. Voisin sanoa, että ei se shoppailu...mutta kyllä, tänään myöskin se shoppailu piristi ihan hitoksen paljon.

Eilen tuli sitten saatua pienimuotoinen väsyhermobornoutkohtaus. En jaksanut kertakaikkiaan yhtään mitään, nukkua juuri ja juuri. Tänään on jo parempi olo, näköjään joskus pitää vaan olojen antaa tulla kaikella voimalla niin samalla puhdistaa fiilistä. Pohjalta kun on  oikeastaan vain ylöspäin mahdollista rämpiä.

Mutta tänään, ah! Miehellä alkoi vapaat viimeisen yövuoron jälkeen taasen ja herätyskin oli aiemmin. Eli yhteinen retki shoppailun maailmaan oli tiedossa, ja samalla vähän vaihtelua arkeemme.

Mulla on kytenyt jo jonkin aikaa päähänpinttymä turkoosista luomiväristä, ja ylipäätään väreistä. Nudeilu alkoi tulla niin korvista että! Jotenkin freesi ja keväinen väri, tuo turkoosi. Ihme homma, kuitenkin, kun en ole niitä värejä pitkään aikaan kaipaillut. Oikeastaan...ylipäätään meikkijutut on taas alkanut innostaa.
Siitä innostuneena päätin myös järkätä meikit, pitkästä aikaa. Joskus, kun maskeerasin niin oli niin järkässä että! Tietty oli pakko olla, mutta viime vuosina ei ollut oikein meikkejä, joita järjestellä. Nyt, jipii, on taas!

Uutukaiset ihanuudet:


Ei muuten helpoin homma näin nude- meikin ollessa muodissa, löytää värejä. Ensin harkistsin Urban Decayn Moondustia, mutta taasen sitten: jokapäiväiseen käyttöön? On aika pigmenttipitoinen, glitterinen ja todella värikäs ja kestävä..huoks...haaveissa uudestaan, kun oikein kerroin tässä ja tulee löytämään kodin luotani piakkoin..niin..oho, ajatus karkasi. Siis nämä siksi, että on parempia jokapäiväsessä menossa. Sekä vähän haalempaan meikkiin että näyttävämpään. 

Sekä Isadora että We care icon ovat siinä suhteessa hyviä (siis minun mielestäni) että on pigmenttiä että pitoa. Esim Rimmel (minun mielestäni) on molemmissa huono...Näyttää boxissa jees, luomilla? Ei näy. 

Parasta oli, että mieheni oli hommassa mukana! Historiaa ja uutta. Vaan minun takiani tuli Emotioniin ja auttoi katsomaan, löysi itseasiassa nuo we care iconin meikit. Myyjänä Forssassa oli sama henkilö, kun viimekerralla mieheni lohkaisi: missä ne moottoriöljyt ovat? :D Että näin. Oli siis harvinaista että kova suoritus häneltä! 

Tokmannilla käydessämme huomasin kaikenlaisia laatikoita. Ensin ajattelin, notta ostan jonkun meikkilaukun. Tai, laitan kalastuspakkiin, joka on muuten tosi kätevä meikkilaukku.
Mutta ajatellessani asiaa, laatikot tuntuivat kivemmalta. Ja kun ei niitä meikkejä tarvitse raahailla pitkin maita ja mantuja. Eli siis, näillä mentiin:


Ihana, hallittu kaaos alkuun. 

Sitten pikkuhiljaa rakentamaan uutta:Hintaa tälle kokonaisuudelle tuli alta 10€.

Mukana matkassa aina (ajattelin ensin laittaa laatikkoon, mutta en vaan voi olla erossa)


Kun ei koskaan tiedä, missä tarvitsee vähän väriä naamaan: Primer, huulipunia, rajauskyniä, peiteväri, huulikiiltoja, kulmavärit ja vaseliini. Näillä pärjää pitkälle. 

Yritin saada tuota we care iconin turkoosia näkyviin edes yhteen kuvaan, mutta ei ihan onnistunut. Huono valo ja meikkiä jo allakin. Jospa jonkinlaisen käsityksen saa....otan kyllä parempiakin kuvia ja perään vielä mun rakkaus-nudet:


Lorealin ihanuus, on muuten tosi hyvä.

Asia, mitä en olisi uskonut: Kardashian beauty ja minä in love siihen.  


Maybellinen nude.

Näitä kun sekoittelee uusien värien kanssa niin onhan rajattomat mahdollisuudet!

Niinpä niin, rakas päiväkirja...back in business soon! 

xoxo

1 kommentti:

  1. I like nude shadows but I really love teals and blues... I think it gives my eye a great lift... also I am totally into sparkly one xox

    VastaaPoista