Top Social

Ajatuksia ennen puuroa

Noniin, pitkästä aikaa taas! Oli tuossa sellainen pikainen oman pään kriisi. Voisin kuvitella, että en ole yksin..I hope. Kaikilla tulee joskus? Siihen liittyi 2kg painonnousu, ok, ikä ja sen lisääntymien, läheisen sairauden seuraaminen, I hate peili- hetki ja sellaista pientä.

Laitoin tuossa yksi ilta youtubesta vanhoja videoita KISS: ltä soimaan ja ihme tapahtui! Sain jotain omaa itseäni takaisin. Siis, kun kuuntelin niitä (kuuntelen nytkin) vanhoja biisejä ja jokin muistijälki palautti aikaan, jolloin elämä oli vielä huoletonta ja hauskanpitoa. Ei sillä, että kaipaisin pätkääkään niitä aikoja, olen ihan tyytyväinen tähän aikaan ja paikkaan, mutta jokin oli hetkellisesti lukossa sisälläni. Se oli se hullumpi, villimpi puoli joka vissiin on huudellut apua jo jonkin aikaa.

Musiikki voi tosiaan tehdä ihmeitä! Itse olen ollut KISS- fani jo 35 vuotta ja bändillä on iso rooli elämässäni, hyvässä ja pahassa. Yksi mitä saan siitä aina on voimaa. Vaikkakin itse bändin jäsenistä voi olla montaa mieltä ja ehken Gene Simmons on rahan perään...silti, ovat oman polun kulkijoita olleet aina. Tehneet hommaa niinkuin haluavat, suurella intohimolla. Ja jos jollakin on mielipide heistä, tarkoittaa se että on kuulluut kyseisestä pumpusta! Eli ovat tehneet jotain todella oikein.

Siitä sitten aiheeseen: julkimot nykyisin. Mun on ihan pakko (häpeäksenikö?) myöntää, että en tunne meidän nykyisiä julkkiksia at all. On hottikset, tempparit. ampparit? Ööh...idolsit, voicet yms. Jos luen lehdestä, että kohujulkkis teki sitä tahi tätä taikka vaikka käytti avonaista pukua..kuka tuo on ja mitä hän tekee?

Voin mennä metsään nyt ja pahasti eikä tarkoitus ole loukata mutta. Nykyään väylät ovat todella helpot julkisuuteen pääsyn kanssa. Se taas tekee sen että meillä on julkkisia pilvin pimein..ilman että se ihan tosi kova duuni jää taustalle. Se taasen tekee sen, että kehitystä ei voi seurata, eli jää se nouseva stara- reagtio pois, jolloin moni on rakentanut imagoaan, brändiään aikoinaan. Aloittanut about autotallissa ja vienyt kasetteja eri paikkoihin, tehnyt kaikkensa jotta huomataan. Kyky, sitä etsittiin.

Jos nyt sanon tämän ääneen, luultavasti sataa kiviä niskaan mutta mutta...omaan silmään näyttää siltä, että tietynlainen kroppa kera lisäkkeiden riittääpi julkimoksi tulemisesksi. Siihen vähän sekoilua tavalla tahi toisella niin kohujulkkis. Toki sen kropankin rakentamiseen tarvitsee tehdä töitä, mutta sitten...kyky? Niinkuin tanssi, laulu, runot tms???  Tai sitten olen todella dinosaurus... voi olla.

Ja itselläni on aika sumeista ennen aamupalaa. Verensokerikin heittelee.... vaan tuo on se, mitä näen lehdistä ja sen perusteella ajatukset ovat muovautuneet.

Jospa sitä puuroa kauhomaan ja odottelemaan kello 16.00 tulevan. Silloin tämä mamma menee näöntarkastukseen ja se taasen tarkoittaa uusia laseja x2! Eli normit ja arskat. Katselin jo netistä vähän tarjontaa ja löysin pinkin arskat...:D voi olla että aivan pakko saada sellaiset! Voihan sitä maailmaa välillä kiikaroida niiden kuuluisien ruusunpunaisten lasien läpikin...Ei varmaan haittaa tee!


Oli muuten tosi hyvää tuo ylläoleva tuote!!!

Ja juu, eilen oli treenikierrossa vko 7, joka tarkoitta että 5RM kokeillaan kolmesta liikkeestä. 

En nyt ole varma, josko olen maastavetoon tyytyväinen. Kroppa ei ollut niin hereillä ja ei vaan noussut...plaah. Tiedän, että olisi voinut saada paremminkin, mutta.. 72.5kgx5 . Parannettavaa ja paljon! Hatuttaa pikkaisen, mutta onneksi voin treenata lisää ja kyllähän tuo lukema vielä paranee tuosta.

xoxo

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature