Follow Us @soratemplates

3/09/2017

hempeilyä, rankempaa asiaa ja mustikkakanaa

Heräsin tänään mielenkiintoiseen ääneen: wiik wiik raps wiik... hiljaisuudesta kuului siis niin mielenkiinoinen vikinä, outo ääni ja ajattelin että joku aivan ihmeellinen tipu on herännyt talviuniltansa. Totuus oli tarua ihmeellisempää, kun ukkokultani oli yövuoron jälkeen tullut kotia, ottanut vähän purtavaa ja ajatteli aamutöllöä katsella. Siitä sitten asia johti toiseen ja jotenkin vaan huomasi, että yksi kaiuttimista ei toiminut niinkuin muut. Taisi, jos oikein muistan, diskantti, puuttua. Tämä näky siis kohtasi minua, kun makkarista kömmin:


Aivan varmaan omaa sukua Pelle Pelottomalle? :) On hän vaan ihq. Nyt toimii kajarit taas 100%.


Itselläni on ollut muutama päivä vähän hattarapää-fiilis. Unohdellut kaikenlaista, kahvipannua yrittänyt tunkea mukitelineeseen, väärä koira väärään naruun, jonka seurauksena olisi voinut tuo metsävietit omaava tyttis hyvinkin hypätä aidan yli ja kadota, siis ihmeellisiä kohelluksia.

Varmaan vaikuttaa, kun tyyny oli huono ja niskat aivan jumissa. Sitten toinen, mitä nyt vähän epäilen.. olen laittanut itseni liian tiukille henkisesti. 
Kroppa ja pää alkoivat kapinoimaan ja herättelemään notta hei! Vähän voi hellittää, jonka seurauksena eilen sitten iski migreeni. Hmm..

Sain sitten naistenpäivän kunniaksi uuden tyynyn mieheltäni, joka tuli enemmän kun tarpeeseen ja oli isompi ylläri kun kukat. Nukutun yön perusteella jotain tekemistä tyynyllä oli, kun pääkin kääntyy jo!

Kerroinko jo, että kevennetty viikko liikunnasta? Jollen niin ah, sattui niin hyvälle viikolle juurikin kaiken paineen jälkeen. 

Kokonaisvaltainen lepo, päälle, kropalle...vähän Yogaiaa tänään, pieni löntystelylenkki..ei varmaan ainakaan pahenna oloa.
Nyt siis kolme päivää levännyt, oikeastaan kokoajan. Vähän kokkausta yms mutta ei mitään isoa. 

Pari päivää sitten kokkailin ajatuksissani, vähän poissa tästä hetkestä. Kananfileitä ja makaronia, aika simppeliä arkiruokaa. Ajattelin sen verran kuitenkin, että lorautan pikkaisen kermaa ja perään kasviksia pakkasesta. Sipulia, cayannepippuria, valkosipulia ja mustikkaa. MUSTIKKAA?? Väärä pussi... siinä sitten katselin, kun koko komeus muuttui nätin pinkiksi ja siitä oikein kunnon tumman lilaksi. Makua ei kyllä haitannut yhtään, oikeastaan aika jännä tvisti, mutta en olisi ajatellut sitä ihan ensimmäisenä sinne tunkea ilman tätä vahinkoa.

Oli sitten ainakin värillä paiskattu tämä kokonaisuus:

Noin niinkuin jollei epäluuloja omaa niin ei huono! Taidan laittaa "vahingossa" joskus muulloinkin! 

Sitten hempeilyyn. Se H&M:än paketti, kun vähän aikaa sitten kerroin tilauksestani. Tuli alkuviikosta ja kolme asiaa sisälsi: kahdet kengät ja laukun. Itse ihmettelen vieläkin, miten ikäänkuin romanttista tavaraa tuli tilattua! En ole oikeastaan ikinä ollut prinsessa- tyylinen, päinvastoin.

Varsinainen rimpsrenssa? :D

 Juuri siksi nämä välinnat olivat niin jänniä omaan mieleen, mutta niin ihania. Ballerinat. Koklasin joskus balettiakin, nuorena, ja tyrmäys tuli: rintavarustus ja kroppa liian isokokoinen. Siihen jäi mun Joutenlammet. Mutta nämä ballerinat vaan vetivät puoleensa:

Niitä olisi ollut myös mustana, mutta bling! Minä otan sitten hopeana, sekin on uutta itselleni. Farkkujen kanssa vähän suunnittelin, mutta kun sain ne laatikosta ulos niin nehän käyvät oikeastaan kaiken kanssa! Herttaiset ja jotenkin romanttiset popot, vai? :)


Kaikki on vinksin vonksin... laukku ja kengät kaik samas koos. Hempeä rosa värinä, hmm. Taas ihmettelen itseäni, toisaalta..ihanathan nuo ovat!
Jalassa hyvät, kevyet ja kesällä niin moneen menevät! Laukkukin, jankutan, itselleni uusi valinta. Rosahtava nude. Karvapörrö koristeena tuola sivussa, vanha kamu jo. Laukussa on hyvin tilaa. Ainoa, jota mietin, oli se, että vain yksi suljettu osa, muutoin avonainen päältä. Mutta ehken annan vähän luottoa ihmiskunnalle ja uskon, ettei kaikki ole varastamassa meikkipussukkaani. Väri on aika pliisu, ja siksi ihana? Hassu lause, mutta sopii ajatukseeni tuosta, siihen miksi sen halusin.

Materiaali on 100% polyuretaania, joten helppo pyyhkiä puhtaaksi. Tämänkin prinsessan. 

Hauska tuo loppu, 99..voisi olla samantein 40€, mutta taitaa olla psykologinen juttu. Näkee tuon 39 ja jotain niin ei niin kallis kun jos alkaisi numerolla 4. Mainontaa mainontaa, ja sen uhri. :)


On ne vaan söpöt!

Nyt voisin jotain lenkkivaatetta laittaa päälle ja mennä löntystelemään pikkaisen. Ihan ilman sykemittaria tahi mitään, vaan nauttimaan! Kamerakin olisi kiva ottaa mukaan, mutta tiet niin jäässä että voisi tapahtua vahinko jos ahterilleen menee. Toisaalta, ilman mitään tekniikkaa voi olla aika aivoja rentouttavaa mennä! 

Ihanaa päivää kaikille,

xoxo

Ps. Tuli mun Urban Decay myös postissa, siitä lisää seuraavalla kerralla. 
Pakko myöntää..on se ihana. 

2 kommenttia:

  1. Mariit, I like the really cute ballet shoes... I've always been a girly girl... lately I dnot dress as frilly as it's not as comfy as casual xox ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Launna, those are so girly shoes, that I really thought that are those for me...after all..:) And yes, those are! Me too, most of my time is cozy and easy..;) xoxoxox

      Poista