Top Social

Ikäänsä nähden hyvässä kunnossa?

Tämä pomppasi tänään iltasanomista silmilleni. Kyseessä on Markiisin tytär Victoria, joka on ikäänsä nähden hyvässä kunnossa, ja ikää hänellä on 40v. 40v??? Miten niin ikäänsä nähden??? Mä vaan kysyn! Onhan hän hyvässä kunnossa, juu, mutta ikäänsä nähden!?

Tämän luettuani tunsin hetken olevani dinosaurus, jäännös menneiltä ajoilta. Tuleehan ikää kuukauden kuluttua 46v. Toinen jalka siis montun reunalla?

Sitten alkoi ärsyttämään ihan hitosti. Kuka sanoi, että vain ja ainoastaan alle 40v voi olla upea? Ja millä perusteilla? Toki tähän ikään mennessä iho venyy, menettää elastaattisuuttaan, ryppyjäkin on...mutta miksi se pirun sileä iho ja tietynlainen look on ainoa oikea wow???
Hitokseen, itselläni on ollut pari viikkoa joku ihmeellinen itsetuntodroppaus- vaihe, itseasiassa juoksin kameran kanssa eilen pihalla ja yritin miettiä että voinko pitää ribbimekkoa ihmisten ilmoilla.

Nyt, tuon jutun luettuani ja hetken pureskeltuani päätin että hitot! Pidän, vaikka muut eivät siitä pitäisikään. Oikeasti. Mä en nyt jaksa enää kuunnella ja lukea "ikäsekseen hyvä" Ikäiselleen sopivaa" "ei tuossa iässä", en!

Olen Maarit, 45 (ihan kohta 46) ja ihan jees.. ok, menee hetki kun saan tuon itsetunnon kokonaan takaisin ;). Mutta piru vie, en anna iän kyllä pistää itseäni matalaksi! Prkles...

Noniin, päällä on ja pysyy. Ugh! :D 

Samaan syssyyn sitten voisin laittaa asukuvankin. Tuo baby blue paita, turkoosi, on ostettu vuonna 2000 Jumbosta, Lindex taisi olla kauppa. Eli 17vuotta vanha, ja bongasin samaa väriä tulevissa kevään muotijutuissa. Hahaa, oli valmiina varastossa siis! Itseasiassa olin unohtanut tuon paidan totaalisesti, kun aikas myötäilevä.. nyt, kun siivoilin komeroa ja koklasi tuota paitaa niin avot! Kun olisi uuden paidan hommannut. En muista, että olisin tuota paitaa oikeastaan ikinä käyttänytkään. Se siitä säännöstä, että jollet ole vuoteen jotain käyttänyt niin et käytäkkään--> heivaa  pois. Onneksi on vähän keräilijä- luonne:)
Stetsoni on aito matkoiltani. From Arizona, Tombstone, samoin villatakki. Yiihaa!

Ihanaa päivää kaikille, ollaan upeita kaikki!

xoxox
2 kommenttia on "Ikäänsä nähden hyvässä kunnossa?"
  1. Maarit, I really like the green shirt, it is so cute... I love the design, it looks really pretty on you xox

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you dear Launna!!! I will text to you in this week!!!!

      Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature