Follow Us @soratemplates

3/26/2017

Pukeutua iän tuomalla arvokkuudella

And that´s all I have to say about it. 

No ei vaineskaan. vaan särähti ihan tosi paljon korviini/ silmiini, kun luin Sam Foxin keikasta Ilta- Sanomista. Olihan juttu vähän negatiiviseen sävyyn kirjuutettu, mutta toki voi olla tottakin tuo tunnelma, senkin uskon. Vaan se, mikä särähti oli kommentti: Odottaisin tasokkaan artistin osaavan pukeutua iän vaatimalla arvokkuudella.


Ehdottomasti. Kun ikää tulee niin heivataan kaikki kiva ja ollaan siis arvokkaita. 

Ok, onhan se tietty eri kun nuori mimmi vetäisee näyttävät kamppeet päälle. Mutta mikä ihmeen ikä ja arvokkuus? Miksei ikä ja ole niinkuin haluat??? Jollei näky miellytä niin eihän tuota tarvitse katsella. Ja ihan pakko todeta, jos pikkua viilataan...ei ne näyttävät kamppeet AINA nuoremmillakaan onnaa, Ei ikäriippuvainen, vaan se, mikä on persoona ja miten itsensä kantaa. 

Mielestäni S. Fox on vieläkin hot ja itseasiassa vain 4v vanhempi. Eli, kun asiaa mietin ja jos uskoisin..en saisi laittaa päälleni niitä, mistä tykkään. 
Minkäs minäkään sille voin, että tykkään tietynlaisesta tyylistä, oli se sitten muotia, tyylitöntä tahi mitä vain. En halua muuttua sellaiseksi, mitä joku muu haluaa. Toisille sopii tosi hyvin, ja näyttää luontevaltakin, esim t- paita, neule ja huivi yhdistettynä istuviin kangashousuihin. Itse, jos laittaisin tuon setin päälleni, tuntuu että voisin kuristua huiviin helpostikkin! Niin oma olo olisi. Kerran erään kaupan töllötin mainoksessa oli jotakuinkin tuollainen setti kera tikkitakin ja voi video... enpä ollut aiemmintuntenut itseäni niin epävarmaksi. 

Voisin ihan hyvin kuvitella laittavani kyseiset vermeet päälle, mitä Foxilla oli keikalla sen enempiä ihmettelemäti. Eli, siis nolaisin itseni. Ilmeisesti. Mutta ainakin olisi oma olo!

Noloa mielestäni on olla suvaitsematta muiden makuja ja sulloa kaikki samaan purkkiin. Ja se arvostelu vasta noloa onkin, vaikka olisi kuinka tyylikäs verrattuna kyseiseen kanssakulkijaan. 

Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että yrittää olla niinkuin jossakin kirjassa käsketään. Arvokkuus tulee mielestäni enempi niistä käytöstavoista, siitä miten ottaa muut huomioon. 

Tiedän parikin esimerkkiä korkeasti koulutetuista henkilöistä, jotka oikein tyylikkäinä kulkevat. Kun suunsa aukaisevat niin katoavaista on tuo tyylikyys. 

Ehken on nyt vähän jäykkä...tiukka teksti ja voi saada sen kuvan, että barrikaadeilla tässä istun jo. En ihan, enkä menekkään. Mutta jotenkin tuo arvostelu, kategorioiminen, yhteen laatikkoon sullominen vaan nostaa nuo niskavillat. Ja olisihan se nyt ihan tosi tylsää, jos ei olisi näitä "erilaisia vanhoja"!

 Live and let live! Kukkii se perunakin..joskus. 

xoxo

2 kommenttia:

  1. Maarit, I say wear what you want and what you are comfortable in... when I was in great shape, I use to wear cute skater skirts and tights... something most people wore when they are younger, I didn't care, I loved the outfits... I am hoping to be able to wear them again one day once I get help with my legs... xox

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 That sounds so good! I´m sure that you looked and look now too, good in those. Like you said, what ever makes you cozy... Let´s keep that spirit!!! xoxox

      Poista