Top Social

Vuoden kestänyt aivotööt ja mekkokausi korkattu optikolla

Joskus vaan on olo: Miten meni noin niinkun omasta mielestä? Pari päivää taaksepäin istuskelin ruokapöydän ääressä ja lapioin aamupuuroani. Kun ei ollut muutakaan tekemistä niin luin joka aamuisen proteiiniannokseni Sportyfeel- purkkia ja sitten välähti! Tämähän EI ole laktoositonta..ja mulla on laktoosivaiva. Noniin, ja olen vuoden verran ihmetellyn mahakipua ja you know, ilmaa yms. Siis oikeasti,,,todella pitkät piuhat omaava nainen?? :D

Ei muuta kun laktoositonta versiota ostamaan, jota valitettavasti ei ole Sportyfeelillä. Ostin Sports nutritionin protskua, ja ihan pakko kyllä myöntää....Lidl:in sportyfeel maistui niin paljon enemmän suklaalle. Onhan tuo toki hyvää, tuo korvaavakin ja tekee työnsä..mutta se suurin suklaan maku jää pois. Pitänee kokeilla Fastin, muistaakseni siinä oli enempi suklaan makua. Niinkuin sillä nyt olisi mitään väliä, kun se on oikeastaan lihaksiin tarkoitettu juttu. Mutta...kun..suklaata...:/


Aamun haba- kuva. EI ole saliselfie, kun otin kylppärissä, jossa peilikin on vesiroiskeissa, hyvä filtteri? Mutta ajatelin, että ehken pitänee olla jollain tasolla tyytyväinen, kun muutos on tapahtunut kahdessa vuodessa ja kuitenniin se ei ole edes pitkä aika tässä lajissa. Painonpudotus oli se ensimmäinen, nyt niitä lihaksia hakemaan. 

Oikeapuoleinen kaksi vuotta sitten, vasen vuosi taaksepäin. Ehken tämä tästä siis!
Tänään olisi vuorossa 5RM penkissä, ja en usko että mitään ihan mahdottomia tulee nostettua. Tai, olenko ihan liian ankara itselleni...voi olla. Luulisin, että 55kg on se, johon kykenen mutta kun haluaisin 80kg! :D Toki, olenhan "jo" sen pari- kolme vuotta lajia kunnolla harrastanut, josta meni se 2v rasvanpolttoon.... malttamaton!

Eilen tuli sitten käytyä isolla kirkolla optikolla, kun ei oiken näe laseilla ja päätäkin särkee suht useaan. On muuten suurin syy, miksi en hirveästi kommentoi muiden blogeja, kun ei silmät kestä. Luen kyllä, pikaseen mutta yritän välttää mahdollisimman paljon netissä oloa juurikin lasejen takia. 

Nissenille siis matkasimme, ja vähän jopa jännitti miten tuo näkö on muuttunut, kun edellisestä tsekkauksesta on aikaa 7vuotta. Muistan sen niin hyvin siksi, että tuo tyttökoiruus tuli tuolloin ja söi kalliit hengettömät , uudetkin vielä, lasini. 

Nissenillä oli tosi hyvä tarjous: 50% pois lasien hinnasta! Tuli aikas edulliseksi nuo lasit ja on kuitenkin ohennettu linssi kera parin herkkujen. Hintaa jäi 82€, ei paha!

Tämä optikko, mies, ajatteli sitten että kun sinulla tämä ikänäkökin alkaa tulemaan...MIKÄ? Siis mullahan ei vielä ole ikänäköä, siis en todellakaan tarvitse monitehoja! Vastahan täytän....juuh. Jos nyt kuitenkin käyn tämän synttäri- numerokriisin ensin, ja katsellaan sitten joskus niitä ikälisiä linsseihin.....huoks, siis pieni ikäkriisi on vaikkakaan en tunne oloani tämän ikäiseksi. Ota tuosta nyt siis selvää!? 
Muutoin näkö oli onneksi suurin piirtein samana pysynyt, hajataittoa tullut lisää.

Kehykset ovat about mallia fiftari- Kekkonen. Miehen mielestä yhtä isot kun mikroaaltouunit ja oikeastaan TPS- maalivahti ei muuta tarvitsisikaan, kun laittaisi nuo tulevat kakkulani naamalleen. Jotka siis joutuu pyörökuormaajalla nostamaan nokalle. Ja näin sanoo mies, kenen mielestä hengettömätkin ovat liian näkyvät.... ;)

Laitoin eilen sitten mekon. Ihan ihmisten ilmoille. Ja jännitti! Oikeasti, se että kiskoin mekon päälleni pitkästä aikaa, noin niinkuin ihan isompaa kaupunkiin jossa on enempi ihmisiä. En tiedä miksi, kun ennen olen käyttänyt ilman edes ajattelmiseta moista vaatekappaletta. Nyt ihmettelin peilin edessä ja en oikein tiennyt, mitä ajattelen kuvajaisesta. Mutta laitoin kuitenkin. Kun tykkään tuosta mekosta kotona, ja muutoinkin, kivan pehmeää että hvvin laskeutuvaa materiaalia. Jokin vain jännitti. Kelpaanko? Noh, näillä mentiin:Vähän väsy ja alakantista otettu kuva..yms jne seli seli. 

Mutta ei ainakaan kuvaan tullut mitään sanomaan, joten ei kai sitten niin huono. Tuo laukku on ainakin ihan superkiva! :)

Itsensä haastamista aina välillä. 

Nyt kokkailemaan loppuun, kanaa ja makaroniriisiä. Mitä se on? Noh, sitä kun kumpaakin on jämät jäljellä ja heittää kaikki samaan kattilaan...tadaa! Makaroniriisiä! 

xoxo
2 kommenttia on "Vuoden kestänyt aivotööt ja mekkokausi korkattu optikolla"
 1. Maarit, I like dress with the tights... you look great and the glasses are really cute, they have some pretty cute styles out these days xox

  I think you are doing wonderful with your body, you look strong and beautiful... keep up the good work xox

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh Launna, thank you so much!! I really havent felt so..well, good with myself, but your comment now made me smile! :) I really like that dress too! It took so much from me to wear it, but now I´m gonna do just that... ;) <3

   Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature